Nasıl İŞ BU

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ─═☆PSĬКǾPΛƮ☆═─16 tarafından 29 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 5.Seviye Tamirci Nasıl Millete Beleş Verilir.Biz Zamanında Parayla Alıyorduk.Biz Burda Enayi Durumuna Düşüyoruz.Bizim Parayla AldığımızŞeyleri Şimdikiler Beleşe Nasıl Alıyorlar.HAKSIZLIK

cemilates1212 bunu beğendi.
  2. katılıyorum boşunamı para verdik !!!!!!

3. Ya bu nasil bi sacmalik yarin vudu tamircisinde sikinti olsa onudami boyle dagitacaksiniz oyunda gercek para ilen alinan itemlerin bu sekilde dagitilmasi sizden bi sey alirken insani bir degil 5-10 defa duusnmeye sewk ediyo lutfen para ile alonan itemlero bu sekilde bedavaya dagitmayin oyuna para vermekten bizi sogutmayin yeter

4. 5 level tamirciyi parayla aldım ben magdur olan benim fakat 5 level tamircisi olmayana veriyorsunuz mantık kuramadım ....
    güvertelerde bedava tağıtılacak mı aceba ?
    gerekeni lütfen yaparmısınız

5. 5 level tamirci hala parayla değil mi?

6. şahsen arkadaşlara katılıyorum şimdi 5 seviye tamircisi olmayan bi kişi 30 tl verip vip e 6 ay boyunca tamirciyi kullanabilir bu diger arkadaşlara yapılan haksızlık olur

7. O Zaman Arkdaşlar Bekleyin Bi Kaç Gün SOnra Vudu Topundan da Sorun Çıkar Beleşe Dağıtırlar.
    Nasıl Bir Zihniyet Bu.
    Milleti Usandırdınız.Yazıktır Günahtır.O Kadar Kişi Parayla Alırken Para Vermeyen Fırsatçılara Gün Doğuyor.

8. ilerde güvertede sorun olsa telafi olarak abanoz veya fiildişimiverilecek böyle bir şey olacaksada teleafi olarak herkese tamirci verirsin para verenlere telafi olarakda başka bir şey verilsin ozaman

9. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

forumda bir günlük verileceği yazmaktadır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.