Nasıl hızlı kasılırım ELİT GÜLLESİZ

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Folren tarafından 12 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Folren

Folren User

Merhaba arkadaşlar,

Bana acilen nasıl hızlı kasılabiliceğimi söylermisiniz. Oyukla gemim 1800-2200 arası vuruyor. Elit gülle harcamak istemiyorum. Başak haritası var 8. Dalgadayım lvl 8 im.
    13 bin inci var biriktirip admiral topları almayı düşünüyorum sence doğrumu yapıyorum ?

2. Cipetpet-2

Cipetpet-2 User

Bak bilader öncelikle sunu söyleyim amiralleri almadan güverteleri fullemeden hızınıda fullemeden asla 5 lwl i geçmiceksin.Eğer 1-5 lwl arasında kalırsan seni biri patlatırsa 1 saat acemi korumasına alınıyosun ve kimse sıkamıyo sana.Ve haritalarlada uğraşma.En son gemini full amiral yapınca oyukla bitirirsin onları inciside cebinde kalır.

Tavsiyem sıfır bi gemi aç.5 Lwl i sakın geçme ! sakın !. Ve bi pırıltı katlayıcı almanda fayda var.Sıfır gemi açarsan 1 hafta katlayıcı hediye geliyo bununla devamlı kas ve 500 bin inci biriktirmeye çalış.Düzgün kasarsan rahat birikir.Bu incileri asla harcama ve yeteneklerden rüzgarın arkadaşı isimli yeteneği fulle.Acayip hızlanıcaksın.Ve hızlandıktan sonrada kolay kolay kimse patlatamıcak seni.Günde 10-15 kişi saldırmaya kalkıyo bana en fazla 2-3 tanesi batırabiliyo beni.Bugün sadece bi defa battım mesela.Sonra gemin hızlanıcak ve hediye katlayıcın bticek.Hazır katlayıcı 23 tl ye inmişken bi katlayıcı satın al 2 ay sende kalıcak bu katlayıcı.Ve hızlı olan geminle katlayıcı sayesinde günde 100 bin inci rahat kasıcaksın.14 Gün incileri harcamadan kasıyosun.1.5 milyon civarı inci birikiyo.150 tane amiral alıyosun 14 gün boyunca açtığın haritaların hepsini bitirip 30-40 tane daha amiral alıyosun ve böylelikle toplarının yüzde 90 ınını fullemiş oluyosun.

Daha sonra kalelerden dümen bodoslamasını fullemeni tavsiye ederim.Böylelikle hızın maximum seviyeye ulaşmış olucak.Hem patlama riskin çoook aza inicek kaçıcaksın.Hemde hızlı pırıltı kasıcaksın.Dümen bodoslamasınıda fulemen 1 haftayı geçmez.Böylelikle 1 ayda hem toplarını hem güvertelerini hemde hızını maximuma ulaştırmış olucaksın.

Ben aynen böyle yaptım.1 ayda hızı güverteleri ve topları fulledim.Simdide kalelerden vuruş gücümü artırıcak özellikleri açmaya çalışıyorum kalan 1 aylık katlaıcı paketinlede kalelerini baya geliştirirsin.Sonrada gir tılsıma ortalığın tozunu attır.

Dipnot:Yeni açtığın gemide kalelerden ilk slotu satın almak ücretsiz olucak kıç kalesinden satın alırsan eğer ilk slotu dümen bodoslamasını daha ucuza kapatabilirsin.

Ayrıca bu alım gücü testi bazı hesaplara katlayıcıyı pahalıdan bazıalrına ucuzdan satıyo sen ucuz hesaba denk gelmek için yeni hesaplar açabilirsin.En ucuzu 23 tl sanırım katlayıcı 23 olana kadar denemeni tavsiye ederim.

3. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

yorum için teşekkürler..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.