Nasıl Hızlı İnci Kasarım?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Mr.Eraay. tarafından 23 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mr.Eraay.

Mr.Eraay. User

Pazardan normal sandık alıp, içerisinden çıkan gülleleri sadece behemoth veya admirallere harcasam kazançlı çıkar mıyım? Sadece daha iyi bir şekilde inciyi katlamak istiyorum bana bu konuda veya herhangi bir öneri sunarsanız çok sevinirim.

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Buradaki faktör gülleyi kaç inciye aldığınız ve geminizin kaç sıktığıdır. Sıkarken harcadığınız gülleden daha fazla gülleye denk gelecek kadar inci kasarsanız tabiki kar edersiniz.

3. Mr.Eraay.

Mr.Eraay. User

İndirim yok 1,500 inci. 267 adet 5. seviye 30 kiloluk top var ortalama 35k vuruyorum elit ile kalelerin bir çoğu açık 46 yetenek var

4. Selam,
    Öncelikle merhabalar.Behemoth vurman hiç mantıklı değil behemoth senin için zarar olacaktır admiral vurmak her zaman yararlıdır ama vurabiliyorsan oyuk gülleyle vur kar etmek istersin diye düşünüyorum.Gerektiği zaman elit gülleni harcarsın.Sandık almak yerine sadece inci için bahsediyorsan , pazar indirimi alıp ordan elit gülle alman daha mantıklı admirali vurduktan sonra zararın kadarını al sonra ne kadar kar ettiğini göreceksin.
    İyi oyunlar

5. Mr.Eraay.

Mr.Eraay. User

Cevabınız için teşekkürler ama asıl olarak istediğim çok fazla zaman harcayıpta az kar yapmak değil zaman önemli değil sadece fazla kazanç sağlamak istiyorum sadece bunun için en iyi yolu arıyorum açıkcası

6. Anladım.Zaten sizin de bileceğiniz üzere oyunda pek fazla yapacak bişey yok.Şöyle yapman da senin için mantıklı olabilir; Admiralden kastımız admiral lucia dır zaten.Admiral çıkarmak için santa lucia vurucaksın altın kazanıcaksın sonra da o altına oyuk gülle alıcaksın.Yeterli oyuk gülleyi kastından sonra behemoth haritasına girip leviathan vurarak inci kasabilirsin.Bir de arada sırada bonus haritaları yapabilirsin.En rahat şekli bu başka türlü etkinliklerden kasılıyor.Şuanki etkinliğin de pek rahat kasılacak bir etkinlik olmadığını biliyoruz.Etkinlik dışında kasmak için en uygun yöntem bu.Tekrar Kolay gelsin.:)

7. geminin vuruşları düşük yeteneği hıza ve pırıltı içeriğine ver katlayıcı al pırıltı topla mojoları at başak ve capricornusları yap sagit ve yengeçler kalsın.

8. 30000 inci aldım 19.90 na ama gemiye yuklenmedi sebebi ne olabilir

9. 19.90 a alınmaz zam geldi sporta yazmalısın bence inci almaman lzm haberin olsun :)

10. Suportta yaz ama sana tavsiyem inciye o parayı vercegine gülle al etkinlik npclerine at daha karlı cıkarsın veya 3x bekle aynı hesap olur

11. Omg inciye para verilmez.20 TL'ye katlayici al günde 2 saat kas 90 gün boyunca günde 2 saatten 180 saat de nereden baksan 300.000 ile 1 milyon arası inci kasarsin.Ve mojo nereden baksan 15 bin tane toplarsin.Benden sana tavsiye inciye para yatırmak eskiden di dediğimi yap kârlı cik.

12. özel haritalarda da çok güzel inci kasılır. pırıltı katlayıcı alıp pırıltı topla. 300 mojoda 1 başak haritası açılabiliyor. barut zırh zıpkın birikiyor.pırıltı iyidir sıkılırsan tentakel kes o da oyuk gülle ile güzel inci kazandırıyor.
    sandık için önerim. etkinliklerde etkinlik sandığı alıp etkinlik bitiminde normal anahtar a dönüşüp sandık açmak ta elit gülle bakımından güzel oluyor. sandık içerikleri de bu oyunda çok önemli. pet çalıştırıcısı olsun kristal nimeti olsun hele kralın ganimet kesesi ve benzeri faydaları çok güzel

Son düzenlenen: 3 Şubat 2017
  13. Tentakellerin daha az vurması için ne yapmak gerekir?

14. mamı_55

mamı_55 User

Kaçınma şansını yükselteceksin. Dot hasarını düşürmek için özel gemi taşı var. 50% daha az dot yiyorsun. 750 değilde 375. O taşıda ahtapot haritasında ahtapotu kesince but atıyor onlardan tasarım çıkıyor o tasarımda var.

15. Teşekkürler :)

16. mamı_55

mamı_55 User

Rica ederim iyi oyunlar :)

17. KALE GÜNLERİ NEZAMAN

18. Belli bir süresi yoktur ama etkinlikle beraber gelmediğini söyleyebilirim

19. beatdovne

beatdovne User

Onerim mojoya 500 bin inci at fakat mojolari 1 er 1 er aticaksin inci bittiginde buyuk ihtimal 700-800 bin incilik ozel haritan ve 150 bin havai patlayan karisik gelicek elitleri behoya atar onun disinda hep ozel vurup kar edersin not mojoyu 1 er 1 er atmak onemli nokta

20. Huabtais

Huabtais User

1er 1er atınca ne değişiyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.