Nasıl Daha Fazla Kristal Elde Edebilirim?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Binbaşi_61 tarafından 20 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. efendiler kristal konusunda neler yapılabilir 9 yetenekte tıkandık önerileriniz?

iyi oyunlar...

2. *KOMODOR*

*KOMODOR* User

Selamlar,

Birçok seçenek mevcut olmak üzere, inci biriktirip pazar indirim paketi alıp kristal alabilirsiniz. Bir diğer seçenek ise Özgürlük çıktığı zaman keserek ve ele geçirerek kristal elde edebilirsiniz. Bana göre en hızlı yol budur.

Bu arada sayın @Noddegamra arkadaşımızın bi önceki açmış olduğu konuda taç ödülleriniz seviye ile bir alakası olmadığını belirtmişsiniz lakin ben verdiğim cevabı sayın @Menetli ’den alıntı yapmıştım isterseniz bir konrtol edin..

https://board-tr.seafight.com/threads/tac-hakkinda.77882/#post-484019

İyi oyunlar, İyi forumlar...

3. 220 toplu düşük orta bi gemiyle en fazla kaç seviyeye kadar çıkılabilir

4. peki bu özgürlük etkinlik olduğu zamanlarda çıkmıyormuydu ?
    Aralığın ilk haftası çıktı bi dahada çıkmadı ?

5. Kaprissss

Kaprissss User

kardeşim sanırım lvl ve top sevyelerin de düşük belliki yeni oyuncusun, arkadaşlarım sana npc vurarakta kasılacağını söylemişler fakat gemi topların iyi değilse bu sana eziyeet gibi gelebilir, benim kişisel fikrim sen bir katlayıcı paketi alıp pırıltı toplayarak inci kasabilirsin, ordan gelen mojolar ile başak ve oglak vurarakta extra inci yaparsın, yeteneklerin biraz iyi seviyeye geldiği zaman ve toplarınıda biraz düzeltirsen ozamanda hertürlü gerisi gelir zaten

ATA

6. inciyle kristal mi diyorsun kale mi yapmak lazım ben düşünüyorum ki kale gününe kadar yapabildiğim kadar inci yapayım ama yetenekler olmuyor

7. arkadaşlarında dediği gibi once geminde kale yapman daha iyi olur bende senin dedigin özellikte gemi kasıyordum önceden ben kendi fikrimi söyliyim sen karar verirsin.ısık tılsımına gir oynadığın serverde ışık tılsımında baskın olan filoya gecersen ve orada sürekli kasılan saglam gemilerle birlikte kasılırsan günlük 70 bin inci ile baslar kalelerini yaptıkça günlük 300 400 bin inci kasmaya kadar çıkarsın.onemli kaleleri yapınca yeteneklerinide günlük pazar indirimi ile 2 bin kristal alıp 40 50 yetenege cıkarırsın tabi bu dediğim 1 yılını alır gemini top haric fullersin ama böyle

8. iyi de ışıkta günlük 70 bin nasıl oluyor onu anlamadım 5500 felan vuruyorum rampa 8/5 barutluk 8/5 sekstant 8/5 top yerleri 8/4 olurmu ki

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.