Mumdan Dolayı sıkıntılarımız..

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Mr.SinyoRéé≈C* tarafından 22 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Ardaşlar değiştirirseniz iyi olur en azından kardan adam gibi görünmez olsun haritada

ЄىЄى bunu beğendi.
  2. bencede katılıyorum kaldırılsın veya haritalarda gözükmesin

~karakoçanlı~ ve ЄىЄى bunu beğendi.
  3. NoMercy

NoMercy User

Mumdan önce bazı kişilerin zihniyeti değişmesi lazım. Hadi mum değişti başka iteme başka anlam yükleyecek bu zihniyet her seferinde itemimi değiştirin diyeceksiniz?

4. Shooter☆

Shooter☆ User

Mum bir oyun itemidir ve öyle kalmalıdır. Saçma zihniyet !

5. mumu öyle amaçlar için kullanıp sonra kaldırılsın demek saçma.. böyle güzel ve böyle kalsın...

6. tabikide degişmesini istemezsin cunku sende aynı zihniyeti taşıyorsun mum itemi kalkarsa mum yerine ne yapcaksın bende merak ediyorum

ЄىЄى bunu beğendi.
  7. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

paylaştığınız resimden dolayı beğenenler dahil herkes bannlanmıştır !

resim içeriğindeki kırmızıyla yazılmış hakaretten dolayıdır.

O resmi beğenmekle paylaşmak arasında bir fark yoktur.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Şubat 2014
  8. Taner.

Taner. User

resim eses isimli kullanıcıdan alınmıştır onun yaptıgı resimleri paylaştım ben burda. mum kaldırılsın diyen kişinin fotografları.o banlanmıcak herşeyi yapıp ben mi banlanıyorum sayın adminim ?

9. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

resim içerigi ona ait olması bızımle alakalı bır durum değil. forumda küfür içeren içerik paylaşmak yasaktır. foruma tehdit içerikli mesajlar yazanlarda bannlandı
    şikayetiniz varsa supporta yazın.

10. bence mumun şekli ve dizaynı gayet güzel yıllardan beri sorun olmuyordu da şimdi mi sorun olmaya başladı

11. MMY!

MMY! User

Allahım ya %10 tp vermekten başka işlevi olmayan iteme yüklenen anlama bak.Ne için fesat insanlar var bu ülkede.Sadece tr serverlerinde böyle anlam yüklemişler herhalde.