Mumdan Dolayı sıkıntılarımız..

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Mr.SinyoRéé≈C* tarafından 22 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Oyunda bulunan mum iteminden dlayı bir çok oyuncumuz sıkıntı yaşamaktadır

Sizler de biliyorsunuz ki bu mum itemi farklı şekillerde kullanılmaya başladı ve bu yüzden oyunda bulunan bir çok bayan oyuncumuz bundan dolayı sıkıntı çekmeye devam etmektedir .

Sizlerden isteğimiz olarak mum olarak görünen itemi farklı bir şekilde değiştirmenizdir ve özellikleri aynı olabilir yada kardan adam itemi gibi oyuncu bu mum itemini çıkarsada haritada görünmemesi daha iyi olacaktır

2. ewet arkadaşım bu mum olayından bütün arkadaslarımız sıkıntı yaşamaktadırlar inş. bu olayla ilgili bir çalışma yapabilirler

~karakoçanlı~ ve **Korku-Time** bunu beğendi.
  3. oynadıgımız

Bu oyunu oynadıgımız yer Türkiye dolayısıyla örf, adet, gelenek, görenek yasam tarzımız asagı yukarı aynıdır. Yani oyundaki mum iteminin kullanılmasıda hemen hemen herkesce hakaret olarak algılanır . mum iteminin grafiksel olarak seklinin degişmesi(korsan simgesi gibi) veya kardan adam itemi gibi deniz haritasında görülmemesi itemin kullanıldıgında hakaret algılama durumunu ortadan kaldıracaktır . Oyunda zihniyet olarak hakaret içerikli mum yakmaya meyilli oyuncular genelde bunu bayan oyunculara yakmaktadır ve dogal olarakda türkiye serverlerinde oyunun sevkini, hevesini oyun oynama istegini baltalamaktadır. Biz oyuncular siz yetkililerden bu item hakkında cözüm bulmanızı rica ediyoruz.

4. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

bu item sizlere tecrübe puanı kazanmanızda fayda sağlanması için çıkarılmıştır. bize bu bölümde düşen tavsiyelerinizi not almaktır.

~karakoçanlı~ bunu beğendi.
  5. aynen kesinlikle bu olay hakkında bir ayarlama yapılması gerekli

~karakoçanlı~ ve ЄىЄى bunu beğendi.
  6. ЄىЄى

ЄىЄى User

bende bu durumdan muzdaribim değiştirilmesi benim içinde iyi olur. arkadaşlarında dediği gibi mumun yakılan yerde kalmaması, şeklinin deyiştirilmesi yada kardan adam gibi olması bizim için yeterli olur :oops:

Son düzenlenen: 23 Ocak 2014
  7. S.a arkadaşlar malesef bu mumu farklı amaclar ıcın kullanan sanırım sadece TR serverlerınde vardır.Bende bu mum olayının biran once duzeltılmesı taraftarıyım

8. Ya Deniz Haritasında Gözükmesin daha iyi en mantıklısı bu bence..

9. bu mum olayna bir care bulunsun tr serverlerinde maalesef art niyetle kullanilmakta olup normal tp vermesi gerektigi icin kullanilmasi gerekirsen maalesf art niyeltlere yol aciyor bazilarinin esleri bacilari bu olaya maruz kalabiliyor bu itemin görünmez olmasi veya item seklinin degistirilmesini bunu yetkili kisiler göz önüne alacaklarini tahmin ediyorum ve gereginin bir sekilde en kisa sürede caresini bulacaklarina cani gönülden inaniyorum saygilar.

10. Mum itemi ile taciz nasıl oluyor?anlamadım.İtemler son derece şık.Bunları taciz olarak kullanabilen kişiler nasıl insanlar hayret!!!!

11. mum itemini kullanan kisiler yaptiklari harketlerin ne gibi bir sonuc cikardigini ve hakaret boyuna ulasip tsye girip birbirlerine küfür ettiklerini biliyorum ben sadece mum itemindegismesi veya o itemin yerine baska bir item cikarilmasindan yanayim demin yazdigimi iyi ce oku anlarsin nedemek istedigimi platinum70???

₪CUNÐA₪ bunu beğendi.
  12. mum itemini kullanan kisiler yaptiklari harketlerin ne gibi bir sonuc cikardigini ve hakaret boyuna ulasip tsye girip birbirlerine küfür ettiklerini biliyorum ben sadece mum itemindegismesi veya o itemin yerine baska bir item cikarilmasindan yanayim demin yazdigimi iyi ce oku anlarsin nedemek istedigimi platinum70???

13. NOT maruz demeyelimde magdur olarak düzelteyim

14. Alemdar ben de onu diyorum işte..Bunlar kim?Mum ıteminden sapıkça kullanımlar çıkartan!...Biz kimlerle oyun oynuyoruz?

15. Çok doğru söylüyorsun suistimal eden oyuncu sayısı çok

16. BENDE KATILIYORUM SONZUS DESTEK..

17. evet mum olayından bizde rahatsızız kardan adam gibi sadece oyuncuların gördügü bir ıtem olmasını rica ediyoruz

18. Bence de çok doğru özellikler aynı olmalı fakat görünüş değişmeli

19. bayan oyuncuların bu durumdan daha cok sıkıntı cektıklerını tahmın edıyorum. bu durumda oyuncu kaybına sebep oluyor bırhan once bu sıkıntını cozulmesını ıstıyorum sonsuz destek tşkler

20. aynen arkadaşım kesinlikle bu konuda haklısınız inşallah bu mum olayına bir han önce çözüm bulunur ve bütün tr de oynayan arkadaşlar bu tarz sıkıntılar yaşamazlar

!*»Çirkin.Kral«*! ve ЄىЄى bunu beğendi.