Mum ve Kayıp Aşk Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Azrail1900[C¤] tarafından 29 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın oyun yetkililerim şu anda oyunda kullanmakta olduğumuz mum,kayıp aşk gibi itemler terbiyesizlik,yakışır kalmayan bi hareket olarak algılanmaya başladı ve kalıcı kırgınlıklara sebep olmaya başladı bana kalırsa herkes kendi yaktığı itemi görebilsin yani ben kayıp aşk açtığım zaman sadece ben görebiliyim, Veya mum yaktığım zaman sadece ben görebiliyim. Buna uygun diğer arkadaşlarımızında yardımıyla bi çalışma yapabilirsek hepimiz için faydalı olacağına inanıyorum.

Skandal.TR

۩»SǾЙKĀЙ«۩ bunu beğendi.
  2. bende oynuyom oyunu ama ne kimseye mum yaktım ne de bir kere mum yakıldı bana gerçi yakılsada önemi yok teşekkür eder geçerim bu olayı büyütülmesini anlamıyorum altı üstü oyun ama nerelere çekiyorsunuz oyunu

Bu mum ve kayıp aşkın bu amaçta kullanılması tamamen Oyundaki oyuncuların hepsinden kaynaklı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.