multi zarar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve fenomen_foo tarafından 15 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. etkınlıgın 2. yarısından bu gune kadar bugun yarın bugun yarın dıye dıye ne gulle alma sorununu cozdunuz ne sandık alma sorununu cozdunuz ya bu programcılar degılmıydı oyunu neredeyse 1 gun kapatıp sözde güncelleme yapan? bu programcılar degılmıydı vaktı zamanında olusan top katlamayı kapatan ya ekibimiz profesyonel bır ekıp dıye umuyorum acık kapatmakda ustune olmayan bır ekıp acık açmakdada ustune yok tabı kısacası

son 10 gun ıcerısınde ne sandık acabıldım ha elımde bırıkmıslerı actım tabıkıde ne attıgım bokordan cıkan ıtemler gemıme eklendı bu programcılar bu saate kadar ne yaptılar? oyunu maffedıp tatılemı cıktılar benım zararım nıtekım daha az ama etkınlık basından bu yana kasamıyan dostlar elbette mevcut.

sıra sport yetkılılerıne mesaj atıyoruz ıyı guzel cevaplar gelıyor da nıye bızı kımse kaıle almıyor? ya bi dusununun bukadar ınsan bıze mesaj atıyorsa basımızı agrıtıyorsa sorun buyuk. ama canı sagolasın sporterler :) gereklı bılgı bıze verıldıkce sızlere ıletecegız dıyor ya bu gereklı bılgı ney :) 10 gun olmus 10 gun gecıkmıs bılgıyı beklıyoruz daha gereklı bılgı gelmıyo :) nekadar gereklıymişse artık. inşallah bu mesajdan sonra biraz daha cıddıye alınırız o gereklı bılgıde her neyse bize bildirilir diye umuyorum.

2. ha bu arada okadar eksık varkı :) vip lerı unutmuşum