Muhafıza oyukla 10k vurmak için ne yapmalıyım?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve OutLaw_07 tarafından 1 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. OutLaw_07

OutLaw_07 User

bazıları muhafıza oyukla 10k vuruyor üstelik 6 7k hasar alıyor.bunu nasıl yapıyorlar birisi söyleyebilir mi?

2. *SFENKS*

*SFENKS* Guest

Merhaba,

Milletler topluluğu paralı askeri ( 30-40-50 seviyeye göre top yeri veriyor) kullanılarak vurulabilir.

İyi oyunlar.

3. OutLaw_07

OutLaw_07 User

ben seviye 1 paralı askeri kullanıyorum o yüzden mi az vuruyorum ki acaba?

4. *SFENKS*

*SFENKS* Guest

Merhaba,

Az vurmanızın birçok sebebi olabilir. Ancak şuan ki soru için az vurmanızın sebebi 1. seviye paralı asker (30 top yeri ) kullanmanız. Oyuncunun az hasar almasını milletler topluluğu bekçisidir. Buda paralı asker gibi seviyesine göre az hasar almanızı sağlar.

İyi oyunlar.

5. OutLaw_07

OutLaw_07 User

benim garibime giden adamın hem az hasar alması hem de npcye yüksek vurması.nasıl oluyor anlamıyorum.

6. katılıyorum sana. sanki hem paralı asker hemde muhafız ı aynı anda kullanıyor gibi. acaba bir yöntem yada açık mı buldular.

7. OutLaw_07

OutLaw_07 User

ah bi bilsem :D

8. 10 k vurması için isabetinin fazla olması lazım bu da paralı askerin leveline bağlı mesela 30 top veren 1.seviye paralı asker yanında +%30 isabette verir

Az hasar yemeside petinde hem kaçınma hem isabet takılı olması ve sis duvarının olması olabilir

9. *SFENKS*

*SFENKS* Guest

Merhaba,

Hem az hasar hem de fazla vurması paralı askerinin seviyesinin yüksek olması ve az hasar almasını da petinde isabet ve hasar önleme takılı olmasından kaynaklanır.

İyi oyunlar.

10. 66hakan

66hakan User

Pete hasar onleme kacinma tasi olacak milletler toplulugu bekciside tak ful amiralde cok rahat vurulur 10k ,taşlarin nasil bilmiyorum ama aldigin hasarda 10k ya falan inmesi lazim ama bu muhafiza savasiciya pek etkili olmuyo

Son düzenlenen: 1 Nisan 2017
  11. Bekçi takarsa 10 k vuramaz :D Bekçide kaçınma var isabet değil karıştırdın sen :) 2 ya da 3.seviye paralı asker olması lazım cilalıda varsa daha iyi olur

12. 66hakan

66hakan User

yok karıştırmadım da ben dün buraya yazdıktan sonra arkadaşa denettim bende amiraller ful değil cilalıyla 9700 10200 arası vuruyordu ama top sayısı da önemli olabilir benim dikkatimi çeken az hasar almaktı ondan bekçiyi demiştim :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.