Mürettebat

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kaansakal tarafından 17 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. kaansakal

kaansakal User

Mürettebat takmayı öğrenemedim.2 level olmak için 20 eleman istiyor ama halen takamadım.

Ayrıca marangozum var 4 level bunu takmam gerekiyor mu?Subaylar sekmesinde görüyorum ama iş yapıyor mu bilemedim.

Hazine avcısı da aldım ama onu da ne yapacağımı anlamadım :D Nasıl kullanıcam ben bu arkadaşı?

Link falan var ise onu da atabilirsiniz.

2. merhaba korsanları tavernadan alabilirsiniz. Eğer korsanları güverteye almak istiyorsanız mutlaka yardımcı kaptanınız olmalı. Tavernada bunun için 2 seçenek var ikisinden birini seçin.
    Hiçbir subayı aktifleştirmenize gerek yok. Göreve aldığınız tüm subaylar aldığınız an aktif hale gelir ve eğer alt seviye subay varsa o deaktif olur.
    Hazine avcısı için oyunun sağ üstündeki mini haritanın sağ kenarındaki gemi figürünün altında aşağı ok tuşu var ona basarsanız pırıltılar mini haritada beyazımsı sarı renkte belirecektir

3. kaansakal

kaansakal User

Peki dur gitme hemen bir şeyler daha soracağım :)

Şimdi ben yaratıklara sıkamıyorum zıpkın da var neden?

Bir de bu alışverişte dün çok ucuz sayılabilecek bir miktara savaş gemisi aldım.(Kurşun asker değil diğeri).

TR3 de oynuyorum hiç fiyatlardan haberin var mı?Veya ne bileyim "bermuda yelken" ne kadara gider mesela?

4. ben yabancı serverde oynuyorum maalesef fiyat konusunda yardımcı olamam ama zaten bermuda yelkenin fiyatı çok ucuzladı artık. Yaratıklara sıkamıyorum derken sorun ne? Acaba menziliniz yetmiyor olabilir mi yaklaşmayı deneyin bi de. Elit gemi almak çok sıradan bi şey şu an 1 altına bile alabilirsiniz. Eski önemi kalmadı artık herkes elit :)

5. kaansakal

kaansakal User

Sıkamıyorum işte dün sıkıyordum oysa ki.Ayrıca korsanlara da sıkabiliyorum.Bu karasakal korsanı falan

6. oyundan bi çıkış alıp tekrar bağlanmayı deneyin. Büyük ihtimal görsel bir sıkıntıdan kaynaklanıyordur o. Ya da başka bir canavara saldırmayı deneyin. Olmuyorsa ilk söylediğimi yapın. Düzelmezse supporta oyun sorunu başlığı altında sorununuzu bildirin yardımcı olurlar en kısa sürede :)

7. kaansakal

kaansakal User

Sonra diyorlar bu oyun neden gelişmiyor :D

Peki bu bermuda yelken falan ben mi aldım nereden bileceğim?Yani geçmişe bakmayı öğrendim alışveerişte ama bana mesaj gelmiyor mu ben alınca?

Bir de bana bir özet geçebilir misin ne alacağıma dair?Toplar falan var karıştı kafam ne alsam bilemedim elim ayağım titriyo :)

8. eğer ihaleden bahsediyorsanız evet pazarın sağ altından ihalelerin kimde kaldığını görebilirsiniz ayrıca seyir defterinden de bakabilirsiniz buna.
    Ne alacağım derken payment olarak mı (₺ vererek oyun içi item alma), yoksa oyun parasıyla alınabilecekler mi?

9. kaansakal

kaansakal User

Oyun parasıyla tabiki henüz paymente girmeyelim :)

Seyir defteri nerdedir peki?

10. kaptan köşkü menüsünde sondan ikinci sekme. Kalelerin hemen üstünde :)

11. mamı_55

mamı_55 User

Üst haritaya çıktığında batarsan eğer yelkenin tamir olmuyor yelkenci çıkarman lazım sandıktan şuan aşar seni. sen tüccardan normal altınla yelken al. Küçük tarafsız filolar var onlardan birine gir sana yardımcı olurlar toplarını satın alırsın. Aşırı derecede inciye ihtiyacın olacak. Önerim gerçek parayla pırıltı katlayıcı var ondan al misal 1 aylık bir ay boyunca pırıltı topla. hem inci gelir hem mojo. Süresi bittiğinde aruba kazanına mojoları atarsın özel harita çıkar onları vurursun gelen incilerle kale açarsın ayrıca forumu sürekli takip et. Oyuncuların sorduğu sorulara aldıkları cevaplara mutlaka bak oyun hakkında baya bilgin olur.

Toplara gelince etkinliklerde gemi küçük olduğu için kasman çok zor. Satın almak dışında toplarını geliştirmen çok zor. Amiral top paketi var 20tl lik onu alabilirsin. Elit puanı tecrübe puanı verir her atışında.

12. kaansakal

kaansakal User

2nize de çok teşekkür ederim.
    Ricam konumun kilitlenmemesi.

Kolay gelsin.

13. konunuzu yeni korsan öğreticileri kısmına taşınmasını rica ederek ya da orda yeni konu açarak istediğiniz zaman istediğinizi sorbilirsiniz :)

14. kaansakal

kaansakal User

Sistem öyle işliyorsa sorun yok.Konumu uygun bölüme taşıyabilirsiniz ama kilitlemeyin lütfen :)
    Teşekkürler

15. kaansakal

kaansakal User

Mojoları değerlendirebileceğimiz o kazan nerededir peki?

Bir de benim bu gemiyi adam etmem için takriben kaç elmasa ihtiyaç var?

16. burada sistem elmas değil de inci üzerinden işliyor. Tam anlamıyla güçlü bir gemi olmak milyonlarca inci ister ne yazık ki. Fakat etkinliklerde iyi kaslıabilirsiniz.
    Aruba kazanını 2/1 ve 7/4te en sola gidip harita değiştirerek ya da 5/1 ve 12/2de en sağa gidip harita değiştirerek güvenli limana geçip kullanabilirsiniz. Bunun dışında mümkün değil

17. Oyun ekranında 2-1 5-1 7-4 12-2 gibi 17-1 gibi haritaların sağ tarafında bulunan güvenli limanlarda bulunun npclerden birisi aruba kazanıdır orda kulllanıyorsunuz mojoları . Yeni korsan öğreticilerini okursanız oyun hakkında kale top yetenek taş gibi tüm bilgiler mevcut giderler masraflarda dahil detaylı hesaplamaya oraadan ulaşabilirsiniz.

18. *Merciless*

*Merciless* Guest

konunuzu yeni korsan öğreticilerine taşıdım ve açık kalabilir iyi forumlar. cevap veren yardımcı olan arkadaşlara da ayrıyetten teşekkürler.

mamı_55 bunu beğendi.