mümkünse iletin:)

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve •Hasta☾☆Adam☠1914• tarafından 5 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bayağı zamandır sorunlar var var da şimdi:)oyuncu kendimden misal bu akşamki olay silah arkadaşı atmak için işaretlediğim arkadaşa direk atış yapması:Ddemeyin ayarlar değil şu son resetlerle devamı var daha:)hafta sonu full arena takıldım müsait mertebesinde 1.250 bin gülle kastım.normal takıldığımdan enterasanlık bu noktada güllemçok kestiğim ülke tasarımlarından sabahtan beri belki 100 bin inci 2 anemoi çıkmıştır ;)normal boş ken önceki zamanlarda farzedelim 200bini geç medi güllem fakat yerigeldi 300 bin inci ve çıkardığım anemoi bilmiyorum:Dya ben katlayıcı almıştım gelenler farklı belki ben yanlış aldım mail bakmadım oda ayzıbir mesele :cool:bu vesileyle her kese iyi bayramlar tşk.(unutmadan g5 ᵇʳᵒˑىągơˑᶠˢᵐ oynuyorum biten bufflar hala görün müyor)

Son düzenlenen: 5 Temmuz 2016
  2. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba,

Yanlış anlamayın ama baştaki silah arkadaşı ve sondaki buff konusu hariç yazınızdan hiçbir şey anlamadım :)

Silah arkadaşlarında sorun yok oyuncuyu seçip atıyorsunuz siz belki saldırı tuşuna falan basmışsınızdır. Buffları ise daha öncek gün öğrendiğim kadarıyla 10 günlük bittikten sonra tek günlükleri alarak devam ediyoruz onu da max. sayıda alınca bufflar kalkıyor.

3. :D
    tamam ozaman bufflarda tamam 10+günlüklerde dolduğu için diyorsunuz sınırsız olmayacakmıydı bufflar ondan yazmıştım buff konusunu :Dbenim sorum aradaki sizin anlamadığınız işte bende anlamadım :Dkıs cası azken gülle şans daha yüksekmiş yani benim anltmak istediğim fazla uğraşmaya deymiyor :D:Dbufları max yapacağızda görülse tabi bufyok+görünmüyor

Son düzenlenen: 5 Temmuz 2016
  4. ●ђр●

●ђр● Guest

sınırsız olacaktı da daha o güncelleme yapılmadı.

5. bu buf olayı anemoi tasarımına döndü neyse trşkl tekrardan:D:D

6. ●ђр●

●ђр● Guest

buff konusu evet oyle malesef yakinda guncelleme gelecektir umarım :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.