Müjde :)

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve MikSeR tarafından 14 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. MikSeR

MikSeR User

EVET ARKADAŞLAR MÜJDEMİ İSTERİM :) SON ARAŞTIRMALARIMDAN SONRA SONSUZ BAN ALAN GEMİLERE 1-3 AY ARASI CEZA GELECEĞİNİ BİZZAT YETKİLİLERDEN DUYDUM. RAKAM BÜYÜK BİGPOİNT BU RAKAMIN ALTINDAN KALKAMAYACAĞI GEREKÇESİYLE 1 HAFTA İÇİNDE AÇIKLAMA YAPILIP GEMİLER AF EDİLCEK...

ELBETTE HARİTALAR SİLİNECEK ,
    İNCİ CEZASI VERİLECEK ,
    ALINAN İTEMLER YOK SAYILACAK.

AÇIKLAMANIN HAFTAYA KALMASININ NEDENİ TP VE EP İÇİN ÇÖZÜM ARAYIŞIDIR...

GÖZÜNÜZAYDIN ;)

2. [SONDURAK]

[SONDURAK] User

DEMEKKİ BU İŞLER YAPANIN YANINA KAR KALIYOR ANLAŞILMIŞTIR....OYNADIGI HARİTALARDA CABASI TABİKİ....DEMEKKİ YAPMAMAK DEGİL YAPMAK LAZIMMIŞŞŞŞ.....

3. ama 3 ay kapanacak gemiler belki tpyide çekerler

4. kardeş sen okumak içinmi okuyorsun bi anlayarak okurmusun bak ne yazıyor orada
    ELBETTE HARİTALAR SİLİNECEK ,
    İNCİ CEZASI VERİLECEK ,
    ALINAN İTEMLER YOK SAYILACAK..
    sen bu yazıyı okumadınmı söylermisin tamam hile yap gemin 3 ay banlı kalsın sonra haritalar çekilsin yapdığın herşey silinsin bumu kar

5. yapanlara ceza geliyorsa yapmayanlara ödül gelmeli :))) yapmadığımız için bize bir ödül verilmeli hem de yapanların içinde kalacak bir ödül olmalı şöle gemide görülür cinsten bizde yapmasaydık bizimde olurdu gibisinden :)
    veya ceza almış gemilere bir damga konulsun (kaldırılamayan bir arma rütbe arması gibi) fişlenmiş gibi bizde bilelim oyun oynarken görelim o gemiler kimler miş herkes bilsin kara mühürlü gemileri belki utanmış olurlar.

Oğuzhan[T•R] ve яoтαsız bunu beğendi.
  6. valla gemim bi açılsın çok dalga geçtiler benle o dalga geçenleri çok fena batırcm :) buz güllesi doldurcam gemiyi keyfim yerine geldi

»EL-Capone«KGH² ve MikSeR bunu beğendi.

7. kardeşim diyolarki doğru değil allah için duygularımzla oynama doğrumu değilmi

8. arkadaş yazmışda pek inanmadım :confused:

9. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Böyle birşey söz konusu değildir her duyduğunuza inanmayın. Bokor geç açıklandığı zamanda birisi çıkıp sağlam kaynaktan bilgi aldım birdaha bokor olmayacak mahkemede vs yazdı. Ne oldu bu ay bokor yine aktif :)

Beylerbeyi ve ƓƠԼƊЄƝƁƠƳ bunu beğendi.
  10. Beklenen cevap geldi :) yani inanmayın not:hile yapmadım