Mücevherler Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve DELGADO* tarafından 14 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DELGADO*

DELGADO* User

%17 top hasarı mı yoksa %8 isabet mi daha etkilidir?

1.tasarımda şuan %17 top hasarı ve %19 kritik hasar var.
    2.tasarımda şuan %16 top hasarı ve %8 isabet var.

1. gemiyle oyuk+barut ortalama 5600 civarı vuruyor.
    2. gemiyle oyuk+barut ortalama 5900 civarı vuruyor.

Benim gemi o kadar iyi değil. Normal npc ve etkinlik npc si batırarak gelişmeye çalışıyorum. Şimdi 1. gemideki kritik hasar yerine isabeti taksam 2. gemiyi de hiç kullanmasam daha mı iyi olur? :D
    Hepsini açıklayabilirseniz ve konuyu da hemen kapatmazsanız iyi olur. :) :D

2. yumi

yumi User

hangi gemiye , npc lere vurduğunuzda önemli. verdiğiniz örnekte anladığım kaçınması olan gemiye vuruyorsunuz. tavsiyem top hasarı+isabet olasılığı taşıdır. savunmada ise hasar önleme + kaçınmadır. kaçınması olmayan npc lere isabet yerine kritik hasar koyulabilir ama o kadar değmez.

DELGADO* bunu beğendi.
  3. baba34_foo

baba34_foo User

Soruya özel cevap vermektense genel bir şekilde yardımcı olmaya çalışayım;
    Oyun başında her yerde kullanabileceğin 1 tane tasarım yap farklı tasarımlar yapıp taşlarını harcama
    Top hasarı - İsabet - Kaçınma - Hasar önleme
    Top hasarı : Gülle hasar bonusu verir.
    İsabet şansı : Karşında ki oyuncu yada sistem gemisinin kaçınma şansını düşürür - kaçınmasız sistemlerde maks isabet şansı %100, daha yüksek olması hasarı arttırmaz.
    Kaçınma şansı : Rakip oyuncuların isabet şansını düşürür. ( Kırmızı isabet şansı taşının mavi karşılığı )
    Hasar önleme : Sistem gemilerinin hasarını düşürür.

İlerleyen etapta yerine göre
    Tamir taşı ve kritik taşı kullanacaksın zaten bunların ne işe yaradığı isimlerinden anlaşılıyor. Bence vurduğun sistemin kaçınması yok fakat kalelerinde yeteneklerinde eksikler var bu yüzden isabet taşı olmadan %100 isabet oranını yakalayamıyorsun. Karaborsadan ''Cilalı Tüfek Ağızları'' buffını almanda fayda var

DELGADO* bunu beğendi.
  4. DELGADO*

DELGADO* User

Cevaplar için teşekkürler.
    Kaleler de rampa ve dümenden başka bir şey açmadım henüz. 22 yetenek barut ve npc hasarına verdim. Bunun dışında isabetim normalde (1.tasarımda) %90 ama taş ile %98 olunca daha iyi tabi ki. Buyzdn isabet+top hasarı+hasar önleme+dp taşı koyup tek tasarım kullanmayı düşünüyorum. Kaçınmaya şimdilik gerek yok nasılsa npc ile savaşıyorum oyuncuyla deil. Batıracak olan yine batırır taş kurtaramaz ? :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.