Mücevher

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve GaBYa*[*] tarafından 21 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. GaBYa*[*]

GaBYa*[*] User

Titan savaşlarında etkinlik npclerinin verdiği taşların seviyesi çok düşük şöyleki seviye1 taştan 1 tane seviye 10 taş yapmak için gerekli mücevher sayısı yaptığım hesaplama ile tam olarak 1.398.100 taş bu tam bir saçmalık yani benim en iyi ihtimalle 466000 etkinlik npc si (Gaia taraftarı-Quaranos savaşçısı) vurursam seviye 10 taş elde edecem.Herhalde bizimle dalga geçiyonuz yada sizin cevabı tahmin edeyim "O zaman vurmayın" olacak benim önerimse ya taşların seviyesini yükseltin yada sayısını.

2. Hesaplamayı yanlış yapmışsın 10 seviye taş için benim hesabıma göre 4 üzeri 10'dan 1048576 1. seviye taş gerekiyor :)

3. GaBYa*[*]

GaBYa*[*] User

olabilir ama 1milyon küsür taşı nasıl yapacan esas soru 20 ye çıkarmak içinde milyar lazım bunu yapamayacağımızı bile bile neden böyle bir uygulama yapılıyor

4. böyle şeylere kafa yormamak lazım oyna gitsin yada oynama gitsin :) Allah ne verdiyse devam