Bug / Oyun hatasi MÜCEVHER ÇIKARTMA!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BesKaza tarafından 4 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BesKaza

BesKaza User

Bu konuyu açmıştım ve afedersiniz ama saçma bi cevapla geri çevrilmiştim ve tekrar açtım.

[​IMG][​IMG]
    DİKKAT EDERSENİZ UYARIDA VE MALİYET KISMINDA HERHANGİ BİR RAKAM VE İNCİ/ALTIN KELİMESİ YOK.. MÜCEVHER ÇIKARTIRKEN BİZDEN NE KESECEĞİ VE NE KADAR KESECEĞİNİ BİLMİYORUZ.BU YÜZDEN KAÇ ARKADAŞIM MADUR OLMUŞ BİRİDE BENİM.GİDEN 3500 İNCİ ÇOĞU İÇİN HİÇBİR ŞEY OLABİLİR AMA YENİ BAŞLADIM VE İNCİ BENİM CAN DAMARIM O SEBEPDEN AÇIYORUM.
    MİSAL ŞUAN ELİT 5 OLDUM ANCAK TAKAMIYORUM KORKUDAN MÜCEVHERLERİ.
    BAŞAĞI BİTİRİNCEDE ELİT 7 OLUCAM YİNE AYNI SORUN OLUCAK.

Bigpatronun yazdığı cevaba ve birde fotoğrafa dikkatlice bakarsanız görürsünüz.Hiçbir yerde neyi ne kadar alacağı yazmıyor.Destek olan olursa teşekkür ederim onlara..

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Bildiğim kadarı ile 5 levele kadar olan taşlar için altın kesiliyor, 6 level ve daha üzeri taşlar içim maliyet olarak inci kesilmektedir

3. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

kaldın diyince alttaa onaylama linki çıkıyor ve maliyeti inci olarak yazmaktadır. onaylamadığınızda yansımamaktadır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.