Bug / Oyun hatasi MÜCEVHER ÇIKARTMA!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BesKaza tarafından 3 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BesKaza

BesKaza User

Elit Seviye 4 olmuştum ve gemideki parçalanmış lapis luzuliyi çıkardım ve 3500 inci kesildi hesabımdan ancak bundan önceki mücevher çıkarımlarımda hiç böyle bir şey olmamıştı ilk defa oldu daha öncedende elit 1dende 2dende 3 dende cıkardım ve taktım her elit seviyemde toplam 9 mücevherim var ama daha önce böyle bir şey yaşanmamıştı.Eğer inci kesilmesi gerekiyorsada böyle bir açıklama yapılmalı kaldırırken misal olarak "Kaldırmak 3500 incidir.Emin misiniz?" diye sormalı.İncimi geri istiyorum teşekkürler.
    ID: 14/42201006

2. Zaten mücevherleri çıkarırken sağ altta Maliyet kısmında altın veya inci gideceği yazar. Yani uyarı anlamında böyle birşey var. Sizin gözünüzden kaçmış.

3. BesKaza

BesKaza User

GÖRDÜĞÜN GİBİ MALİYET 0 GÖZÜKÜYOR KALDIRDIKDAN SORNAMI GÖZÜKECEK O MALİYET...

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Dikkat yazısında yazıyor mailiyeti olacağı.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.