MÜCEVHER ADASI - GİRİŞ-TAŞLARI NASIL GEMİYE KOYARIZ

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve şikişikibaba tarafından 22 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Evet arkadaşlar ben tr2den Dnşmn-Suat öncelikle saygılar sevgilerle bunu ben hazırladım teker teker sizin için olaibldiğince açıkladım umarım bu yeni değişiklikği size oldugu gibi aktarabilirim şimdiden okuyan herkese teşekkürlerimi sunarım.

Resim 1- [​IMG]
    Burda en sağa yanaşdık ve mücevher adasına ısınlanma haritası cıkdı ona basıyoruz

Resim 2- [​IMG]
    Mücevheri mouse ile sol tıkladık tuttuk soldaki kutucukların oldugu bölüme götürüp bırakdık Sağdaki onayla butonuna basdık

Resim 3- [​IMG]

Resim 4- [​IMG]
    Gemileri değişdire basdık orda YÜRÜT çıkdı ona basıyoruz arkadaşlar

Resim 5- [​IMG]
    Yürüte basdıkdan sonra onaylaya basdık arkadaşlar belli miktar inci aldı arkadaşlar gemiyi değişdirdik

Resim 6- [​IMG]
    Gemi değişdirden dalendiris tasarımını seçdik arkadaşlar siz istediğiniz bir tasarımıda seçebilirsiniz tabiki sonra

Resim 7- [​IMG]
    Dalendirisi seçdikden sonra en solda bulunan taşımızı mouse sol tıklayarak tuttup dalendiris tasarımının üzerinde bulundugu sarı renkli mücevher takı yerine bırakdık ordan onayladık

Resim 8- [​IMG]
    Gördüğünüz gibi onayladık

Resim 9- [​IMG]
    Evet arkadaşlar onayladıkdan sonra gemimizin taşı göründü resimdeki gibi tabikide özelliğide oldu sağında yıldız işareti var ordan onu favorilere ekledik arkadaşlar

Resim 10- [​IMG]
    Buda uğraşlarmızın sonu arkadaşlar favorilere ekledik diğer tasarımlarımızıda ordan rahatlıkla seçip oyunumuzu oynayabiliriz umarım yardımcı olabilmişimdir herkese teşekkür ederim.
    Saygılarımla..

Son düzenlenen: 22 Temmuz 2014
  2. peki bu taşların değiştirilmesi ne zamana kadar devam edecek

3. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.