Mübarek cuma

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve terör_dance tarafından 10 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. para ku undan dolayı türk oyuncuları çok etkilenmekte bu açıdan türk oyunculara gerekli indirim sağlanmalı özellikle globallerde çok fark ediliyor. bununla ilgilenirseniz sevinirim !?

2. global e indirim olduğu zaten açıkça forumda ilan edildi. bizim bu tarafta da fiyatların artacağı ilanı yapılmıştı.
    inşallah burayı da aynı fiyatlara çekerler

3. Tatsuo

Tatsuo User

ben fiyatları tr ile karşılaştırıyorum ama tamamen aynı ne gibi bi fark varki benim bilmediğim

4. şimdi kardeşim adam € ile 20 topu 100€ alıyo biz 400 tl biz 3000 bin tl maaş alıyoz adam orda 3000€ maaş bin alıyo onun parası 12bin lira denk geliyo dokunurmuya :)

5. yani kurda adama bişey dokunmuyo dolar € inmiş çıkmış hiç bizde çıktıkça çıkıyo

6. bu durum kurdan değil ülkelerin asgari ve milli gelir farklarından oluşuyor. İngiltere'de asgari maaş aylık 5.5bin sterin yani tlye vurduğumuzda 21,5 22 bin tl gibi bir miktar Türkiye'deyse aylık asgari gelir 1300 tl yani 20 toplu vudu paketini İngilterede yaşayan bir oyuncu için maaşının %2 sine tekabül ederken Türkiye'de yaşayan bir oyuncunun maaşının %30 una tekabül ediyor. Burada ki asıl sıkıntı oyunda yada şirket değil Türkiyenin 2. dünya ülkeleri kategorisinden hala çıkamamış oluşudur.

7. yumi

yumi User

maaşını 12.000 TL yaptım güle güle harca.:)

8. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Eminmisin 5 bin sterlin asgari ücret verdiğine, çok abartmışsınız :)

9. Avrupa birliğinden ayrılmalarından sonra saatlik asgari ücret 11 sterlin oldu diye biliyorum. İngiltere'de iş gücü günlük 9 saat üzerinden hesaplanıyor ve izinli günler maaştan çıkarılmıyor. yani yaklaşık olarak 3bin sterline tekabül ediyor asgari ücret evet biraz yüksek rakam vermişim. Senede 2-3 kere gidebiliyorum anca yanlış bildiğim şeyler konusunda aydınlatırsanız sevinirim.

10. sayın Bigpatron, ●ђр● ve diğer adminlerim yukarı bildirin de;
    şu kara cuma paketini müslümanlara yönelik MÜBAREK CUMA paketi olarak tekrardan satışa sunsalar çok güzel olur. malum kara cumaya daha 1 yıl var ama bizde her hafta mübarek cuma oluyor. yap bi adminlik yukarı patrona bildiriver hele. geçen paketi alamamıştım benim gibi birkaç arkadaş alırız fırsattan istifade

Son düzenlenen: 12 Ocak 2017
    ♣єяяσя♣61 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.