MSN SORUNU LÜTFEN HASSASİYET GÖSTERİNİZ...

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ѕєяєηιту tarafından 27 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hesabı daha güvenli başka bir seçenek üzerine aktarılmasını istiyormuyuz?

Anketin kapanma tarihi 3 Ocak 2014.
  1. Evet.

75,0%
  2. Hayır.

25,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın adminler lütfen anlatacaklarımı direk kestirip atmayınız bir yol gösteriniz.
    Bildiğiniz üzere çoğu oyuncuda benim gibi bu konuda mağdur.
    Oyunun kayıtlı olduğu msn şifresini ve güvenlik sorusunu unutuyoruz insanlık halidir ve bu oyuna birtakım paralar yatırıyoruz ve emek veriyoruz basit bişey değil çok zamanımızı harcıyoruz bi kademeye gelebilmek için. şimdi bende msn ve şifresini unutmuş bulunmaktayım şifremi benden başka bilen yok fakat genede huzursuz oluyorum birisi girse gemiye şifremi değiştiremiyorum karşı koyamayacağım emek boşa gitmiş olcak lütfen seafight hesabımızı aktarabileceğimiz başka bir yol yer gösteriniz örneğin telefon numarası olsa çok güzel olur (hesabın kime ait oldugundan emin olabilmek için alışveriş yapılan telefon numaraları büyük ölçüde yardımcı olabilir)başka bişe olur lütfen sayın adminler bu konuya bir çare bulun huzurlu bir oyun istiyoruz sadece.Saygılar

Son düzenlenen: 27 Aralık 2013
  2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

sa

yazdıklarınızı okudum size yazacağım tek şey bu sorunu supporta yazmanız forumdan yardımcı olamıyoruz. ve bu sorunla ilgili diğer forumda bununla ilgili bir çok konu acılmıştı yıllar öncesinden

Merhaba arkadaşlar,

Bazı üyelerimiz örnek veriyorum: oyun bilgilerini değiştirdiklerinde yada şifremi unuttum işlevini kullandıklarında bizden mail alamadıklarını aktarıyorlar. Lütfen mail sunucunuzda bu domainleri izin verilenler listesine ekleyiniz.
    • news.bigpoint.com
    • email.bigpoint.com
    • news.seafight.com
    • email.seafight.com
    Hepinize bol eğlenceler.

Seafight takımıLast edited by Kaptan06 : 27.03.2012 at 16:36.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.