Mojodan Virgo Daha fazla Çıksın .

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 乂ƪRΛZӨЯƪ™乂 tarafından 30 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Mojo dan Virgo Daha fazla çıksın çünkü Günde 50 tane mojo atıyorum 1 ay oldu virgo hala 17/20 de sagittarus' u bitirdim Capri de bitiyo yani birazdaha falza çıksın virgo lütfen .

2. özkantr

özkantr User

katılıyorum. oyuncular barut sıkıntısı cekmektedır. vırgo daha cok çıksın. 1500 mojo atıyorum açılmıyor :(

3. kental

kental User

Size fazla gelmiyor galiba. Ben jokerleri de fazla birikmeden kullanıyorum. Böylece birkaç parça birden denk geliyor. Jokerleri sonuna kadar doldurmayın derim.

Tabi bu durumda bile daha fazla parça çıkmasına hayır demem. Sonuçta hepimizin yararına bu. Bencil düşünmemek lazım.

4. :D :D :D sen nerelere gitmişsin :) biz haritaların daha fazla çıkmasını istiyoruz sen jokerleri hacıyorum diyosun :D:D:

5. Aruba kazanında şikayet edilmesi gereken bir şey varsa o da Vudu Güvertesi'dir. Günde 50 mojo atarak tabi ki özel harita açamazsınız. Aruba kazanında bir şey yapılacaksa Vudu Güvertesi'nin çıkma ihtimalinin artırılması ile ilgili olmalı.

-SCOOTER-PL bunu beğendi.
  6. kental

kental User

Tamam işte dediğime geliyor. İkinci kısımda sizin fikrinize katıldığımı söylemiştim zaten. İkl bölümde ise jokerler ile daha fazla harita parçası geliyor. Sadece sonuna kadar doldurmayın jokeri her gördüğünüzde kullanın. Özellikle virgo parçaları bana çok denk geliyor. Günlük 25 tane mojo atsam, bir ayda 3. cüyü tamamladım.
    Biraz baht meselesi galiba :D .

乂ƪRΛZӨЯƪ™乂 bunu beğendi.
  7. aynen. Katılıyorum dun 5 bın mojo attım guverte cıkmadı. bu adalet mı ?

8. onlytiger

onlytiger User

arkadaşlara katılıyorum aruba kazanından daha fazla majo güverte ve virgio harita parçaları çıkarsa daha kolay gelişiriz ve oyun daha zevkli olur :)

9. kental

kental User

Konu güncelliğini yitirmesin arkadaşlar. Bu konunun hala arkasınayız. Lütfen desteklerinizi esirgemeyin.

10. Evet geçen 150 bin inci döktüm mojoda bir tane güverte çıkmadı ve 10 parça virgonun Allahtan geri kalan 10'unu tamamlayabildim bencede haklısın.

11. özkantr

özkantr User

ewet katılıyorum. verdıgı 10000 ıncı onemlı degıl. verdıgı barut kıymetlı bızım ıcın.
    1- harıta parcası %17 olmalı jokerler farklı olasılıklar bolumune kaydırılıp harıta parcası cıkma olasılıgı yukseltılmelı
    2- vudu guwertesi binde 2 olarak ayarlanmalıdır
    3- elıt ve havaı fısek yerıne vudu gullelerı cıkmalı mojodan. 100 ıncı atıyoruz 190 havaı fısek verıo :D

12. Bence bu konuyu gündemde daha fazla tutarsak eldeki bulgurdan da olacağız.Hasbelkader çaktırmadan,ince ince barut topluyorduk bu haritadan.Şimdi gündeme geldi ya,bu da biter:))

13. zagoppa

zagoppa User

bencede fazla kurcalamayınderim :Dbakın pırları kurcaladık kurcaladık katlayıcı var şimdi 2gün önceyi arar olduk :(

XanTier bunu beğendi.
  14. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

her türlü durumu iletiriz. :)

MEZAMORTA bunu beğendi.
  15. MEZAMORTA

MEZAMORTA User

Bencede mojodan daha fazla virgo ve mojo güvertesi çıkmalı. Zaten pırlardan sürekli dp veya tp çıkıyor... Harita olmayınca da en çok barut sıkıntısı çekmekteyiz....