Mojodaki Ürünler Hakkında

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve Eray966 tarafından 13 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Eray966

Eray966 User

Mojodan gelen barut ve kalkan artık standart hale gelmeli zira tükenme ihtimali yok zaten çoğu oyuncu için. Mojoda bu iki eşya yerine başka eşyalar verilmeli ve her oyuncuda otomatik açık olmalı.

Düşük seviyeli oyuncular ve oyuna yeni başlayan oyuncular yüksek seviyeli oyuncularla baş edemez ama düşük seviyeli oyuncuların haritalarını işgal eden bir sürü yüksek seviyeli oyuncular belli bir seviyeden sonra ilk 5 haritaya ziyaret etmek engellenmeli.

Bazı mürettebatlar süreli mi kalıyor yoksa süresiz mi kalıyor şahsen ben ayırt edemiyorum. Mürettebat satın alırken kararsız kalıyorum süreli mi yoksa süresiz mi olduğunu bilmediğim için. Bunları belirten bir yazı olmalı.

2. Söylediklerinde çok haklısın dostum ama seafight böyle bir şeyi asla yapmaz neden diye sorarsan çünkü kullanıcıyı zerre kadar kaale almayan bir oyun ve yönetim var.