mojoda değişiklik olacak mı?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kral_messi tarafından 31 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. kral_messi

kral_messi User

Şimdi bu başlığı acmamim nedeni şu. Ben ihtişamlı paket aldım ve yetenek açtım ancak 1 gün sonra yetenekte indirim oldu.sonra 14 kralın ganimet kesesi ve 4 imparator un kesesi bitiktirmistim. taşları seviyelendireyim diye açtım 2 gün sonrada çıkan taş seviyeleri arttı. Gene zararlı çıktım. Yani 2 gün daha sabretsem olurdu ama şans yok.simdi 1 buçuk aydır 15k mojo birikti.atayim mi atmayayim mi? Atarsam da mojoda da bi güzellik çıkarsa 2 gün sonra pişman olmak istemiyorum :) herhangi bir duyum varsa biriniz söylesin allah rızası icin:) yoksa seafight hep pişman ettirecek beni:)

2. vala böyle bir şeyi kimse bilemez biliyorsun :) yetenekler git gide artıyordu belki tahmin olurdu ama o biraz istisna, taşlar sürekli geliştiriliyor 20ye kadar gideceği forumda belli o tür bir iyileştirme belliydi zaten taşlarda. ama mojolar bak yıllaar önce mojo diye bir şey yoktu bunu çoğu kişi bilmez o zamandan beri arubada yapılan değişiklik 2-3 ve zaten biri de büyük değişiklik haritalar vs değişmişti :) yani kimse bilemez ama değişiklik olacağını da sanmıyorum. bu arada ilk zamanda cephane yüzde 40 la çıkardı ey gidi :D

3. kral_messi

kral_messi User

Böyle giderse oyunda gemi geliştirme işi mucize olur.20 lvl taş çıkarsa buyur burdan yak :) baya para gidecek desenize :))

4. Tragula

Tragula User

Bence mojoya da güncelleme gelecek gibi bir his var içimde.Mojodan palayı zırhı felan çıkarıp daha değişik şeyler ekleyebilirler.

5. kral_messi

kral_messi User

Bu defa atmayayim o zaman :))

6. valla kaleleri geliştirmesinler daha yeter en azından ben fulleyene kadar :D