Mojo x? problem

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by HaKaN-, Apr 11, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. HaKaN-

HaKaN- User

Öncelikle merhaba,

Gerek admin arkadaşlarım gerekse normal oyuncu arkadaşlarım olsun sorunun farkındalardır.. Mojo kazani bölümünde x1 x2 x3 x4... Olmasi ne demek cikacak olandan sansina bagli olarak x?. Tikini isaretlemen halinde sansina ne cikarsa x sayisi kadar cikmasi durumudur.. Fakat dikkat ediyorum ki 2 3 ve daha fazla zamandır x?. Yapmasi gereken gorevi yanlis sekilde takip ediyor ne cikarsa x? Verecegi yerine 1 mojo attiysan x? Mojo sayisina cikariyor sadece.. Umarım ki bu bir hatadır ve ben burda haksızlık olduğunu düşünmekteyim.. Mojo kazani ilk ciktigi gunden itibaren ayni sekilde gorevini yaparken bu denli degisime girilmesi ve oyunculara yonelik eksiklik saglanmasi hic hosuma gitmedi.. Dün aksam mojo attim sagitta haritasini acmakti amacim 34k inci attim seyir defterini actigimda ise şunu gördüm mojo atiliyor x4 de ilkine harita diger 3 e gülle vs cikiyor ve burda benim gemimin sagittasinin acilmasi engellenmis oluyor ve gemimin gelisimi de buna oranla gecikiyor.. Umarım gerekli yerlere bilgi aktarimi yaparsiniz.. #kolay#gelsin

2. özkantr

özkantr User

İHTİMAL ORANININ KALDIRILIP 100 MOJO ATINCA NE YAZIYORSA O ORANLARDA NET PARCA VERMELIDIR.18 HARITA ICERISINDE DE BELLI SAYILAR VAR VIRGO YENGEC WS. ELIT MALZEMELER%40 WS BU SEKILDE OLMALI. XLI DURUMLAR ISE BIZE SANS VE FAZLA ODUL OLMALI. BIZM MOJODAN ALACAGIMIZ 3 KURUS ODULE GOZ DIKMISLER OYUNU NE HALE GETIRDILER :(

HaKaN- likes this.
  3. mojoda x? lerde ben sorun göremedim tek değişiklik önceden x? te kullandığın mojoya ne gelirse onun katları halinde veriyordu şimdi ise attığın mojonun bir sonrakinin katlarını veriyor tabi bu işlem bize göre hatalı ama programcılar bu şekilde yapmışlar düzeltilmeside onların elinde bu şekilde olmasıda onların elinde

4. HaKaN-

HaKaN- User

Bence önce ki haline dönderilse daha iyi olur..

5. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

şikayetiniz incelenmesi için iletilecek.

Thread Status:
Not open for further replies.