mojo tekrar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Xeos tarafından 17 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Xeos

Xeos User

kb kapattığınız için bir daha konu açtım 10 mojo atınca 5 hediye vermesi şans 1 atınca %100 1 hediye vermesi şans değil mi ? ben anlamadım mojolar şans dediniz ama 10 tane atınca bazılarını yutarken enden 1000 tanesini teker teker atsamda hiçbirini yutmuyor

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Ne sorduğunuzu anlamadım şuan kusura bakmayın biraz daha açık yazar mısınız ne hediyesi ne yutması??

3. hayır mojoları yutmuyor mesela 100 mojo atınca parcalar fazla geliyor örnegin her özel harita parcası toplu olarak geliyor 1 parca olarak gösteriyor ama altında kaç adet o parcadan oldugu yazıyor ama tek tek atarsanız 1 parca cıktıysa direk 1 yazıyor digeri gibi 5 6 yazmıyor

4. Esesli69

Esesli69 User

Ben anladım. Arkadaş mojoları yanlış anlamış. Mesela tek tek 5 mojo atınca atıyorum 1 tabanca 1 harita parçası 1 elit gülle vs. geliyor ya 5 mojoyu aynı anda atınca 5 den daha az hediye veriyor zannetmiş ama işin aslı şu verilen hediyeden aynı çıkınca bir daha göstermiyor bi anda 5 tane veya 10 tane atınca aynı hediyenin sayısının üstüne ekliyor :)

5. Xeos

Xeos User

anladım sağolun :D

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Konu kilitlenmiştir cevap için teşekkürler.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Temmuz 2016
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.