mojo sorunu

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by güçlükral, Feb 25, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pırıltı topluyorum ve kazana baktıgımda 0? bunun sebebi nedir?

2. Cikis alip tekrar gir duzelmezse bence support a bildir.

3. olmuyor eksiye falan inmiş dedi cm :( kac - oldugunu nereden görebilirim

4. atlas42

atlas42 User

Aslında sistem - ye düşürme imkanı vermese bunun önü kapanır.

5. Bordo

Bordo Guest

Merhaba;

Birkaç hafta önceki aruba kazanı hatasını kullanıp mojosu - ye düşenler, genel yama sonrası - kısmını sadece görüntü olarak 0 mojo olarak görmektedir. Eksi hesabınız kapanana kadar topladığınız mojolar borçtan düşülüp artıya geçene kadar 0 olarak gözükecektir.

İyi oyunlar.

☆Janissary☆ likes this.
  6. deniz_4_9

deniz_4_9 User

ne kadar - oldugunu bilmiyoruz ki bari onu söyleyinde ona göre davranalım :D

7. beatdovne

beatdovne User

●Supporta Sormanız Yeterlidir.●

8. 10 numara olmuş. millet açık görünce balıklama dalmaz hiç yoktan

9. Forum admin gibi cevap vermesen artık.Herkes işini yapsın.Sari sarı yazmak yasaklanmali.Forum adminleri sadece ilgilensin.

10. Sensible

Sensible User

Merhaba,

lütfen standart yazı rengi kullanınız ve yetkili gibi davranmayınız.

Saygılarımla,
    Sensible

11. Teşekkür ederim.Herkes rütbesini bilsin.

12. beatdovne

beatdovne User

Herkesin kullanabileceği yazı fontlarını kullanınca yetkili gibi davranmış mı oluyorum? aynı sorunu bende yaşadım supporta yazdığımda mojo sayımı söylediği için yardımcı olayım dedim.
    Yazı fontlarını tüm kullanıcıların kullanabileceği şekilde açık tutmayın o zaman forumda yetkisi olmayan kişilerde herkesin bilebileceği normal soruları cevaplamasın mesela admiral sinclare kaç tane sinclares man kesersem çıkar gibi hepsini modlar cevaplasın o halde hatta en iyisi sadece konu açma kalsın yorumda atamayalım hani yardımcı olalım dedikya başına ve sonuna iki nokta yazı fontunuda sarı yapınca mod gibi davranıyorum bu arada dimi

13. Sensible

Sensible User

Merhaba,

yetkili gibi davranmadığınız sürece istediğiniz yazı fontunu kullanabilirsiniz. Yetkili gibi yazdığınızdan dolayı fontu değiştirmenizi istedik.

Oyuncuyu supporta yönlendirmek, sizin göreviniz değildir. Yetkili olan buradan da supporta yönlendirmeden, cevpa verebilecek şekilde yazabilir.

Saygılarımla,
    Sensible

14. beatdovne

beatdovne User

Bende Zaten Daha Önceden Supporta Sorduğum Ve Cevap Aldığım İçin Söylemiştim

Thread Status:
Not open for further replies.