Mojo Paketi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ZELFOREN-TR tarafından 5 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Mojo Paketi çıkarılsın mı?

Anketin kapanma tarihi 20 Temmuz 2014.
  1. evet

82,1%
  2. hayır

17,9%
  1. Arkadaşlar malum her türlü malzeme para ile satılmakta ve herkesin ihtiyaç duyduğu barut vb malzemeleri karşılayamıyoruz... Bunun için bir defalığına mojo paketi satılsa çok iyi olur.. Fikirlerinizi bekliyorum...

2. Haklısın arkadaşım mojo güverte harita gibi eksiklerimizide böylece tamamlamış oluruz

3. lazoo

lazoo User

Aynen kardeşler çıksın ki inci atmıyalım daha arubaya Ertu kardeş sana da katılıyorum

4. Burak seninde evet demen lazım bu gün attığın incinin haddi hesabı yok :D

5. gerçekten arkadaşlar çok iyi bir anket başlatmış burdan adminlere sesleniyorum ya arubada mojo güverte çıkma şansını artırın yada arkadaşalrın dediği gibi bir paket çıkarın

ZELFOREN-TR bunu beğendi.
  6. bu oyun ilk çıktığında sadece bir grup arkadaş kendi aralarında eğlensinler diye yapılmış. bakmışlar ilgi büyük bu hale gelmiş oyun. oyunun bazı özellikleri var. mesela diğer oyuncular bazı özelliklere zor ulaşmalı ki, bazı oyuncular o özelliklere sahip olabilsinler. bu özellikler sayesinde her zaman diğerlerinde üstün bir şekilde oyunda hakimiyet kurabilsinler. kim isterki kendi kurduğunuz oyunda sizden daha üstün oyuncular sizi yıpratsınlar. bir hiyerarşi var ve bazılarının ulaştığı şeylere bazıları zor ulaşabilmeliki, dolaylı yollardan cüzdanları boşaltılabilinsin :D:D

BIRAKTI bunu beğendi.
  7. Zor ulaşılacak şeyler var mesela ama onlar oyunda zorunlu şeyler değil ekstra şeylerdir. Zorunlu olan şeyler barut zırh vs. dir ekstra olanlar ise mesela vudu topudur... buz güllesidir...

MEZAMORTA ve ali bunu beğendi.