Mojo Hakkında

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by •ŘΣŦΣŔİЦŜ•, Sep 7, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 2 Milyon inciyi mojoya atarsam gelen haritalardan inci karşılanır mı arkadaşlar hiç bilmiyorum hiç fazla mojo atmamıştım deneyenler bilenler yazabilir mi

2. .Poyraz.

.Poyraz. User

Merhaba,

Attığınız inciyi karşılamaktadır.

İyi oyunlar.

3. KAL-EL21

KAL-EL21 User

2 milyon inciyi majo için neden harcayacaksın? ben olsam yapmam.

4. Eğer kalede en az hersey en az 6ise at gitsin haritalar birebir karşılıyor incini gülle barut kalkan ışınlanma VS kar olur

5. [​IMG]

Bunu mojo güncellemesinden 1 ay sonra falan kaydetmiştim ortalama 1 milyon inci böyle çıkıyor tabi oradaki zırh pala tabanca artık öyle çıkmıyor

6. mamı_55

mamı_55 User

Mojo atarak gelen haritaları üşenmeden vurursan zarar etmen söz konusu dahi değil. İncini karşılar ekstra olarak güzel gülle ışınlanma güverte vs çıkar. Harita vurmaya vaktin var ise kesinlikle tavsiye ederim.

7. Çok teşekkürler cevaplar için arkadaşlar nasıl nimet alıcam diye düşünüyordum 2 aydır gemide nimet yoktu ve harita hiç yoktu bu iyi oldu ben inci zararı yaparım felan diye düşünmüştüm eşit veriyorsa çok iyi yanındada gülle oh mis

8. Menetli

Menetli Guest

Selâm,

Soru cevaplandığına göre konu kilitlenmiştir.

Saygılarımla.

Thread Status:
Not open for further replies.