mojo guvertesı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Giray_Bjk tarafından 14 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Giray_Bjk

Giray_Bjk User

mojo guvertesını satın alma kısmına belırlı bı ucret karsılıgında koyulma olasılıgı varmı

2. konu iletiler şayet beğenilirse konabilir ancak mojodan çıkan ve haritaların verdiği bi itemide satarlarsa çok dikkat çkerler diye düşünüyorum negatif olarak :)

3. taktikleri kullanırsanız her zman mojo güwertreniz olur :)

4. taktikleri anlatırmısın sana zahmet :)

5. Bende merak ettim taktiği neymiş acaba:)))

6. 3.5 tlye katlayıcı alın mojo kasın güverte çıkarın en kötü 2 haftalık çıkar guverte bitmeye yakın birdaha katlayıcı birdaha güverte :) ilerleyin

7. Giray_Bjk

Giray_Bjk User

ben mojo atarak denedım 1000 mojoda 1 kere guverte verıyo

8. Mojo şans işi rast gele 100 iciyle 1 mojo atarsın 5xte mojo güvertesi çıkar 2000 mojo atarısn hiç çıkmaz.

9. Bencede 1 aydır atıyorum mojo maalesef çıkmıyor şans işde:)))

ƒєиєявAнςє bunu beğendi.
  10. Bazıları mojo saati var diyor. Ne kadarı yalan ne kadarı doğru bilemicez de....

11. xperia35

xperia35 User

2300 mojoya 7 günlük güverte verdi şans tamamen

12. 3 haftadır mojo kasıyorum yaklaşık 2-3 bin tane atmışımdır ama yok arkadaş 1 tane çıkmadı güverte. bazıları bi şeyler satın al çıkıyor dedi 120 tl yatırdım yok yine çıkmadı. hepsini berabermi atsam ne yapsam??

ƒєиєявAнςє bunu beğendi.
  13. 5 er tane atıp 5x oldugunda 1 tane atsanız çıkma ihtimali daha yüksek gibi.

14. PA!N

PA!N User

6000 e yakın mojo attım etkınlık berı gunde 500 mojo atıyorum cıkmadı

ƒєиєявAнςє bunu beğendi.
  15. xperia35

xperia35 User

biriktir öyle at birde 25 er at öyle yakalarsın belki

16. NavySEaL

NavySEaL User

hiç biriktirmeden atıyorum 1 haftadır
    40-50 tane olunca 5er 5er sallıyorum 1 haftada 2 aylık guverte cıktı dayı ondan oncesinde 5bin-10 biriktirip atıyodum yok 1 ay yaparsam evde takla atıyodum . devamlı atmakla alakalı bi sey bu bence duzenli atacan