mojo güvertesi

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by oguz, Jan 16, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. oguz

oguz User

selam arkadaşlar, sizinde bildiğiniz gibi aruba kazanında atılan mojolardan çok düşük bir şans mojo güvertesi çıkıyor yani o kadar saçmaki geçen etkinlik günlerinde 2 3 güne bi 5000 6000 kadar mojo atıyordum şimdi de haftada 5000 atıyorum ama hiç mojo güvertes çıkmıyor sizdece bu işte bi terslik yokmu ? yetkililerden sorunun iletilmesini istiyorum teşekkürler.

2. MAV!~ATES

MAV!~ATES User

Tamamen sans isi ben dun oylesine 50 tane attim cikti.Bazen 500 tane atiyorum cikmiyor

3. oguz

oguz User

bu şans değil kardeşim yani çıkma ihtimalini nasıl ayarladılarsa oranı çok düşük %0.3 gibi bişey sanırım :confused:

4. ufuk67100

ufuk67100 User

ben dün 2 bin mojo attım 1 tane bile mojo güverte çıkmadı.

5. Tamamen şans ama şöyle bir sistem gelebilir mesela her 1000 ya da 1500 mojoda bir gelebilir. Nasıl mı mesela bugün 300 mojo attık yarın 500 diğersi günde 200 atınca güverte çıksın herzaman öncekiler ile sayıya tamamlansın.1000 mojoda bir çıkması da iyi olur mesela :p

ʍc•HuʍʍuƦ likes this.
  6. ya arkadaşlar suna şans demeyin hiçmi matematik bilginiz yok oran düşük olursa cıkmaz koysunlar bakalım yüzde 5 cıkma olasılıgını her 100 tane mojodan 5 tane cıkar he o zamanda cıkma ihtimali yüksek oluyor 1000 tane atıncada cıkar elbet 2 tane felan

7. Mesela 3 tane hasta düşün ölümcül hastalığı olan hepsinin yaşama şansı yüzde 5 :) hepsi yaşarsa ne olur :) şans işliyor malesef sistem böyle ama benim dediğim gibi de bir sistem olabilir senin dediğin de mantıklı biraz yüzdesi de artabilir.

ʍc•HuʍʍuƦ likes this.
  8. özkantr

özkantr User

o senın dedıgın binde 3 tur. :) yanı bolca guwerte cıkar o sekıl olsa. ama bı ayar gelmelı guwerteye.