Mojo Güverte oyundan kalkacakmı?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Ổى๓สŋ_Ħสżสŕ tarafından 17 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyunda yeni yapılacak güncelleme ile elimizde bulunan güvertelerin Kraliyet nimeti veya kristal nimetine dönüşeceğini söylemişsiniz.
    Aklıma takılan soruda Bu nimetler mojodan çıkmıyor, mojodan artık kristal nimetimi çıkacak? yoksa bizim mojo güvertesi oyundanmı kalkacak?

2. BesKaza

BesKaza User

Sen çok yanlış anlamışsın bu olayı sana şöyle açıklıyayım:

Güvertelerin adı yuva olarak değişecek.Elimizdekilerin hiçbiri gitmeyecek ancak sadece isimleri ve heralde görünüşleri değişecek.

3. Elimizdekilerin gitmeyeceğini biliyorum, ancak yazan şu, "mojo güvertesi kristal nimetine dönüştürülecek" ancak kristal nimeti mojodan çıkmayan birşey. he çıkarsa iyi, çünkü onun darbe puanı mojo güvertesinden daha fazla, ve + hız özelliği var :) ama işin terside olabilir, mojo güverteleri kristal nimetine döner, ve mojo güverteside bidaha kazandan çıkmaz. o konuya açıklık getirilmesini istedim

4. Vamos

Vamos User

Selam

Ben Açıklık Getiriyim isterseniz , '' Mojo, Abanoz ve Fildişi güverteleriniz için de endişelenmeyin, bunlar da kaldırılmayacak! Bunlar, Kraliyet Nimetleri ve Kristal Nimetleri gibi aboneliklere dönüştürülecek ve kalıcı öğe olan Fildişi güvertenin ömrü de sonsuz olacak. '' Yani Mojo Güvertesi Mojo'dan Çıkmayacak , Ve Kristal Nimeti'de Yengeç Haritasının Ödülü Olmayacak Ama Güzel Bi Ödül Getirirler umarım son olarakta Kraliyet Nimeti'de Bokordan çıkmayacak Bu üç Güverte Abanoz Ve Fildişi Gibi Abonelikler Bölümünde olacak.

5. ya işte biliyodum ben böyle olacağını :( aruba kazanı o yüzden bozuldu zaten joker falan

iM-Pa-Ra-ToR[AFT] bunu beğendi.
  6. Vamos

Vamos User

Yok Onun Bozulmasını Başka Sebeplere Borçluyuz Geçtiğimiz Günlerde Ortaya Çıkan '' Bonus Harita Hilesi! '' Yüzünden Düzenliyorlar .

7. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Mojodan çıkmayacak diye bir yazı varmı duyuruda. Yok. Şuan nasılsa yine aynı olacaktır aksine bir duyuru olmadığı sürece. Ayrıca kaldırılmayacağı yazıyor zaten.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.