Mojo Atımı

Discussion in 'Fikir Havuzu ve Öneriler' started by Red_soldiers07, Apr 15, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Merhabalar. Mojo atımında 2 tane hata var sürekli yaşanıyor. Bu işlem beklemede hatası mesela ortalama 5 atımdan 1 inde yetersiz güç hatasıysa ortalama 20 atımdan 1 inde ( bazen art arda sürekli geliyor o zamanlar mojo atmayı bırakıyorum ) ortalama 10milyon inci atmak istediğimizde 100.000 mojo yapıyor ve ortalama %12 mojo geldiğinden yaklaşık 113.000 mojo atmış oluyoruz bu mojoyu şuan maksimum 100 100 atıyoruz. Bu da 1.130 tekrara gelmiş oluyor ve bu süreçte yaklaşık 226 kere bu işlem beklemede hatasını kapatıp 56 kere de f5 çekmemiz gerekiyor bu tüm süreleri ortalama alırsak 10m inciyi mojo olarak atmak 77 dk civarında sürüyor.
    Bu iki hata uzun zamandır oyunda var belli ki bu hataların ya üstüne düşülmüyor ya da giderilemiyor. Peki neden hala mojoyu 100 100 atabiliyoruz. Mojo atımına 1.000 ve 10.000 seçenekleri gelse bu süre 8 dakika ve 2 dakikaya düşebilir. Bu konuyu iletip aynı zamanda da cevabının verilmesini bekliyorum.
    Yapılmaması için tahminim var başak haritası ortalama 300 mojoda 1 açılıyor. Tek seferde 1000 mojo atılması durumunda 3 tane başak tamamlamak yerine 1 tane başak tamamlayıp bir daha başak parçası vermeme sorunları olabilir. Bu sebeple eğer cevap gelirse cevabı da paylaşırsanız sevinirim. İyi çalışmalar..

NightWish66 likes this.
  2. Selam,

Konuyu raporlarıma ekledim.