MODERATORLER BU HESABI ARAŞTIRIN

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve pѕycнo tarafından 11 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. pѕycнo

pѕycнo User

GLOBAL AVRUPA 5 SERVERİNDA OYNUYORUM OYUNDA HULK İSİMLİ BİR OYUNCU VAR PAZARDA HAVAİ FİŞEK KONFETİ FUTBOL GÜLLESİ AMİRAL TOPU GİBİ ÖĞELERİ HEP O ALIYO İLGİNÇ OLAN ŞEYDE O MALZEMELERİN PAZARDA OLMAMASI ETKİNLİK ÖĞELERİ DE KAPALI LÜTFEN GEMİYİ ARAŞTIRIN...

[​IMG] [​IMG] [​IMG] /[​IMG]
    ÖZELLİKLE SON ATTIIGIM RESİM..

2. kesın acıgını bulmus .:D

3. pѕycнo

pѕycнo User

BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ AYNI PAZAR SAATİ TOPA BASICAKTIM 27LİK TOP VARSA DİYE ETKİNLİK ÖĞELERİNE BAKTIM KAPALIYDI BENDE 25 LİK TOPA BASTIM ALMIŞMIYIM DİYE KONTROL EDERKEN O OYUNCUDA AMİRAL TOPUNU ALMIŞ..

-ÎگҸДŊ~ДŦΞيÎ- bunu beğendi.
  4. pѕycнo

pѕycнo User

BİRAZDAN PAZAR BİTİYO RESİMLERİ ATICAM YİNE AYNI ÖĞELERİ ALICAK O KİŞİ 16:58

5. pѕycнo

pѕycнo User

[​IMG] [​IMG]
    EVET YİNE AYNI ŞEYLER NERDE SİNİZ MODERATORLER BU KİŞİYE GÖZ YUMMAYALIM HİLE YAPTIGI APACIK ORTADA

Son düzenlenen: 11 Aralık 2014
  6. pѕycнo

pѕycнo User

7. pѕycнo

pѕycнo User

YAZ KARDEŞİM ÇÜNKÜ ETKİNLİK ÖĞELERİ KAPALI AÇIK OLSA TAMAM

8. seafight tarafından bilinen bir açık benim 4 hesabım kapatıldı [daha yapmıyorum ] haberleri var bütün hesabı kapatıyorlar merak etmeyin :) yakında kapatılır hesabı

pѕycнo bunu beğendi.
  9. adamın teki soruyordu bana yabancı birisi demek ki bulmuşlar :)

10. salla salla :)

11. gel kanıtlayayım ?

12. bu açık degil kimsede yapmıyor. görsel olarak kalmış. eskiden teklif alanların adı çıkıyor . hangi serverdesin geleyim göster :)

13. tamam öyle olsun :) bigpatron vs. gelince acıklama yapar sallıyorum bende ok.

14. pѕycнo

pѕycнo User

FURKAN ESKİDEN TEKLİF ALAN NE DEMEK YA O SAATEN Bİ ONCEKİ SAATİ GÖSTERİYO

15. bunlar şimdi gerçekten hesaba geldigini mi iddaa ediyorsun ?

16. kardeşim bak şu an tüm serverlerde aynı görsellik kalıyor. istersen git bak . yani kimsenin hesabına gülle gitmiyor

17. Selam

lütfen supporta bildiriniz.

Hastasıyızzz_DeDe bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.