Öneri Mobil sürüm

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve OxyGeN tarafından 13 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. OxyGeN

OxyGeN User

Rakip ve diğer mevcut oyunlar gibi bu oyunun mobil sürümü çıkmalı(uygulama olarak )

2. Katılıyorum

ʍc•HuʍʍuƦ ve ~PL4Y~H4RD~ bunu beğendi.
  3. :)) tarayuci tabani duzeltilmeden boyle bi seye baslicaklarini sanmiyorum henuz bilgidayards bile tam randimanli olarak oynuyamiuoruz arksdaslar lutfen isterklerinizi soylerken sorunlaeida goz onunde bulundurun ;)

4. daha önce söledik mobilden böle efektli bi oyuna girilmez dediler halbuki suan kullandigimtelefondan mobil surumu felan olmadan normal sayfadan giriyorum bence yapilmasinda her hangi bi sorun yok daha çok oyuncu toplar oyun çok yönlü olur

5. Anliyorum dedigini bende telden giriyordun oyunu oynadiigm donemde fakat dedigin sey kolay degil gercekten ap ayri bir dunya onunla ugrasilacak bi ekip lazim ki sewfight su anda browser ekibi bile yeterli gelmiyo o dedigini yapmalari mumkun degil

6. web üzerinde daha verimlilik sağlanamadıki mobil çıksın :)

.EFSANE_ZAZA_21. bunu beğendi.
  7. mobil en son iş aynen :D

8. OxyGeN

OxyGeN User

ona bakarsanız bu kadar sorun varken hala grafiğe yüklenilmeside en son iş beyler. kenara bırakmak yerine bunlar istenmeli bizim işimiz oyunu düzeltmek değil oynamak ve istemek sorunları halletmek onların işleri.parayı kazananlar onlar siz neden sorunları düşünesiniz ki ?

Son düzenlenen: 17 Şubat 2015
  9. Zamanında 2-3 yıl once cok actım bu konularıda bunun olması imkansız gibi bişi arkadaşlar boşa umutlanmayın

10. niye rakip oyunlarda oluyo bu oyunda olmuyo

11. Bilmiyorumda seafight icin mobil olmasını cok istedik gordugumuz gibi bi adım yok

12. Mobilden savaşmak zor olur ama etkinlik vurmakta fena olmaz yani :D