mobil ödeme

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ☾☆_DЄηİz*βΛβΛ_☾☆ tarafından 3 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sanırım mobil ödeme limiti 70 tl bir arkadaşım mobil ödeme ile 100 TL lik bir alış veriş yapmak istiyor bilinçsizce parayı telefonuna yatırmış acaba mobil ödeme liminitini 100 tl ye çıkartak seafight harcaması yapabilir mi vodafon hattını kullanıyor günlük 100 tl harcamaya izin veriyor şirket fakat bigpoint engel koymuş 70 tl olarak bu yükseltilebilir mi

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Eğer arkadaşınız bir sınırda kalma durumuna yakalanmış ise üzülerek belirtiyorum ki bir sipariş için şirket koyulan sınırlarla oynama yapmaz. Kendim ise size ancak bir öneride bulunabilirim eğer paranın her ay normal telefon tarifenizden eksilmesini beklemek istemiyor şimdi direk oyuna yatırmak istiyorsanız mesela basit ödemede size tanımlanan karta mobil ile para yükleyip alışveriş yapabilirsiniz ya da bir epin satın alırken mobil ödemeyi kullanabilirsiniz, sadece bir tavsiye.

3. bizde biliyoruz o dediklerini epin demişsin %100 komisyon kesiyor benim sorum o degil seafight 70 tl sınırı var mobil ödeme yolunda bu sınır yükseltiliyor mu bilen birisi cevap verirse iyi olur sorumla alakası olmayan cevapalara gerek yok

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Zaten bunun cevabini verdim size.
    Şirket bir sipariş için malesef sınırı yükseltmez. Ayrica size yardımcı olmaya çalışıyoruz gösterdiğiniz tavır pek de hoş sayılmaz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.