mobil ödeme

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BüRKüT* tarafından 27 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BüRKüT*

BüRKüT* User

merhaba ben mobil olarak yürüyen tamirci,premium ve 10 tl lik taş paketlerinden ayrı ayır sipariş numarasını gerekli yere mesaj attım lakin 3 ünede onay mesajı gelmedi.sebebi ne olabilir aca.Öğle tatili yada bayram tatili gibi bişeymi?gerçi bayram tatili olsa geçen aldığım pazar indirimim gelmezdi.yardımcı olursanız sevinirim.support a yazdım ama belki burdan daha hızlı yardımcı olacak çıkar.

2. O işlere suport bakıyor ama bende mobil satın alma yaptım hiç ile bisey olmadı bayram tatili felan olmaz sonuçta sistem o :) ama nedenini merak ettim suport cevap yazınca dilersen sebebini sevinirim

3. BüRKüT*

BüRKüT* User

yürüyen tamirci geldi diğer 2 sini bekliyom şuan.ama neden bukadar süre geçti anlamadım.mobil baya hızlıydı.

4. Su an baya bi yoğun çalışma var birleşme sonrası çok sıkıntılı biraz sürer böle

5. keşke tamirciye para vermeseydin sandıktan cıkarırdın