Mobil Ödeme Sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 乂乂ßАßА¥ĬGĬT乂乂 tarafından 24 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba

Black Friday Paketlerinde mobil ödeme seceneği göremedim bir sıkıntımı var acaba yoksa mobil ödeme kaldırıldımı ? Birde bende ödeme sayfaları usd olarak gozukmekte bu son fiyat artısından sonra böyle oldu nedendir acaba ?

Son düzenlenen: 24 Kasım 2017
  2. Menetli

Menetli Guest

Merhabalar ,

Alttaki resimlerde görüldüğü gibi mobil ödeme mevcuttur.
    Ödemelerinizin USD olarak görünümünü düzeltmeniz için ise destek ekibimize mesaj atmanız gerekmektedir.

Saygılarımla.

3. Pahalı olan iki pakette telefon ile ödeme seçeneği yok.

4. Menetli

Menetli Guest

Merhabalar ,

Maalesef 100 TL ve üzeri paketlerde mobil ödeme bulunmamaktadır.

Saygılarımla.

5. Sayın Menetli Support ödeme birimi ile leişime geçtim ama bir sıkıntı gozukmuyor dedıler herkezin 50 TL aldıgı paketi ben 75 TL alıyorum bu zamdan sonra boyle oldu Tr3 server ına gırınce normal tl gozukuyor tr 2 servırında aynı tr 1 de asıl oynadıgım hesapta usd gozukuyor.

6. Menetli

Menetli Guest

Merhabalar ,

Maalesef buradan bir işlem yapamıyoruz.Aynı hesabınızın TR-1,TR-2,TR-3 sunucularındaki fiyatları resim çekerek aynı ticket üzerinden yollayınız.

Saygılarımla.

7. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Zamla ne alakası var? Ya hesabınıza yurtdışından giriliyor , ya yurtdışına ait kart kullandınız yada proxy kullanıyorsunuz. Durup dururken sistem sizin ödeme kısmınızı değiştirmez.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.