mini oyundan 10000 gülle nasıl alınır

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve •Hasta☾☆Adam☠1914• tarafından 23 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. :D1.mini oyuna girdin,en soldaki tentayı kes ahtopota son atış yapacak kadar canı kalsın.2.orta üstte olan tentayı kes ve Hindenlurch'u kalkanları yok etmek için kullan ,kalkanlar yok olduktan sonra ahtapota son atış kalacak şekilde bırak.3 .enson tentayı kes ahtopotu da kes 4.bakın sıralamayı şaşırmayın:D1.canı son atışa bırak tığınız ahtopotu kesin ve final enson ana ahtopotu kesin alın size 10000 gülle:Duğraştım çözdüm olayı .tabi bazı bencillerde var çözen cimri onlar cimri hepbana diyenler.:Dherkes alsın güle güle kullanın.(G-5 ♞.ىągơ.♞ )(61~CYCLONE™~[S™], arkadaş video paylaşmış tşk ama o yağmacılar musallat olunca çok uğraşıyorsun gemin zayıfsa batarsın) :D

Son düzenlenen: 23 Mart 2016
    SOEC, яoтαsız ve Serkan~Soare[*] bunu beğendi.
  2. ustam bunları yaparken tamir olma fırsatımız oluyor mu?

3. valla ben tamir denemedim tımsımlarla hallettim. tamir olurken ahtopotta tamir olmuştu dünfelan ama tabi yorum yazamayacağım deneyen arkadaşlar burdan paylaşsınlar.

4. önce sağ taraftaki ahtoputu kestim, sonra üst tarafta tek duran ahtopotu ortaya çıkardım, bunu yaptıktan sonra bombacıyla ahtopotun kollarını bitirip canını azalttıktan sonra sol taraftaki kolu kesip ahtopotu bitirdim. üstteki ahtapotunda canını sıfırladıktan sonra 5.000 gülle verdi bilginiz olsun. ama can dolduracak bir şey maalesef yok.

5. benim yazdığımı uygulamamışsın iyi oku yukarıyı 1. sol 2.üst3. sağ. ahtopotları keserkende 1. sağ 2.sol ensonda üst;)

6. o şekilde ustam bombacıyı seçemiyom bir türlü zor oluyor o yüzden tersinden gittim bende. bunda bile bayağı tılsım kullandım onda daha çok kullanırdım oda pek bir işime yaramazdı ne verdiği gülleyi çıkarabilirim öyle ne de inciyi.

7. hasta adam bu dedigini tam olarak alt alta
    1.
    2.
    şeklinde yazarsan daha açıklayıcı olur ve ana ahtapot demişşin ana ahtapot derken anlatmak istedigin nedir

8. farketmiyor 20 kere girdim 5 bindenf azla vermiyor. hepsini farklı sıralamada yaptım 10bin gülle hikaye

9. 2016-03-23 13:56:23
    Harita ganimeti
    2016-03-23 13:56:23
    10000 x Ahtapot Zehri Ahtapot zehri aldın.
    2016-03-23 13:56:23
    Ahtapot adlı oyuncunun gemisini batırdın.

10. 1.mini haritaya girdin,ilk olarak solda bulunan tentayı kes ahtapotada son atımlık canı kalana kadar sık ama yok etme:D2.üstte bulunan tentayı kes Hindenlurch'u kullanarak 4 adet kalkan ları yok et kalkanlar yok olunca ahtopota sık ama onuda batırma son atışta bırak onuda 3.son kalan tentayı kes ahtobotuda kes batır zaten yağmacılar hep hindenlurcun başında olacak 4.ilk kestiğin ahtopotu da batır ensonda üstte kalan ahtopotu da batır bu kadar:Dyani sıralama önemli (ana ahtopot dediğimde enüste ki 4 kalkanı olan)

11. Önerilerini teker teker uyguladım ve sonuç;

Önerilerin için çok sağol üstâd.

12. sago gl5?sen omuydun 5 lvl?:D

13. oda 5 lvl bende kankim olur:D

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  14. ögrenmiş oldum:Dartık lvl kas diyorum yani ne öle 5 lvl de duruyosun :D

15. kim ?nicki 5 lvl olan mı?hahahha

16. evet formdan arada yazışırdık forma küstüm:Dsadece okuyorum.

17. onun forum nick neydi?bu arada lvl kasmaya karar werirsen söz ben yapcam sınavlarını ..çıkta yukarı biraz die batır:D

18. form nick bilmi yorumda aşada aşaya kaçan oluyor arada idare ediyoruz durumu:D

19. hasta adam tşkler denedim 10000 gülle aldım

20. Dediğinizi Yaptımda soldaki ahtapotun canı fulldu son tentayı kestiğimde :D