Mini harita Van Helsing Acil!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Andromeda35 tarafından 5 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gantrilde yardımcı seçerken şöyle bir şey yazıyor
    ''Van Helsing sana katılacak ve tüm Embla'ları anında öldürecek.''
    fakat bende van helsing anında öldüremiyor bunun üzerine supporta yazdım video istediler videoyuda çektim gönderdim fakat bir türlü kabul etmiyorlar ve ''emblalar herkez de aynı''
    gibi -sorun emblada değil van helsing de - daha sonra cevab reddedildi.
    van helsing sıkıyor fakat anında öldüremiyor 2 defa sıkıyo bu yüzden emblalar çoğalıyo ve malum son. sorunum videoyla sabit
    açıklama ve sorunumun telafi edilmesini bekliyorum.
    65/41973118

2. Solon Sikkesi kullanın,Plato Sikkesi işe yaramıyor bahsettiğiniz durumlar gerçekleşiyor.Kısacası Solon Sikkesi olmadan haritayı yapmak büyük bir uğraş kimse uğraşamıyor da zaten.

3. onuda denedim olmuyo emblalar coğaldıgı ıcın sıfası yetmıyor plato olması lazım modlardan cevap beklıyorum

4. Supporta ile görüştüyseniz bu meseleyle onlar ilgilenecektir, dediğiniz gibi farklı bir sorun mevcutsa merkeze ileteceklerdir.

5. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Size supporttan cevap verilmiş bu konuda.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.