Minguinho

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve İyori_Yagami tarafından 23 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Minguinho

Minguinho:Sistemin size neyin yaracağını anlaması imkansız çünkü bu sizin mantığınıza göre belirlenir herhangi bir lojik mantık yoktur burada,şöyle ki;darbe benim için hiç önemli değilken hasar ve diğer top slotları herkes gibi benim de önemsediğim bir konu ve bana ya kristal nimeti ya da hasar çıkmakta,darbe nadiren çıkmakta DEMİŞSİNİZ...

sistem benim neye ihtiyacım olduğunu neden bilmesin yengeç haritasının ödülleri belli ışınlanma mesela bende var sistemde belli bende olduğu darbe bende var sistemde belli bende olduğu mojo güverte bende var sistemde belli bende olduğu nimet bende var oda sistemde belli bende olduğunu sistem nasıl bunu bilemez googl'a bile girdiğiniz zaman sizin neyle ilgilendiğinizi bilip ona göre reklam sunuyo olması imkansız bişey deyil yani

.Minguinho:Şanstan bahsedeceksek benim geçtiğimiz etkinlikte 100 adete yakın Postacı sistemini kesmeme rağmen alamadığın tasarımdan konuşalım isterseniz.dediniz
    konuşalım bahsettiğiniz tasarımın çıkma ihtimali kaç haritadan hasar çıkma ihtimali kaç ben bu forumda 1 yıllık %7 hasarı olduğundan bahseden kişiler gördüm sonuç olarak harita ödül sistemi oyuncuların aleyhine bi sistem ve buda ortada bilerek buna bi iyileştirme getirilmiyo

Minguinho:Diğer konuya gelince haritaların size sağladığı avantajları başka şekilde de kazanabilirsiniz, dediniz
    o halde %7 hasarı nasıl elde edebilirim bilgilendirin

Minguinho:sadece para ile elde edilebilecek avantajlar değiller ve en önemlisiyse madem bu oyunda güçlü bir gemi olmaya ve başka oyunculardan üstün olmaya heveslisiniz para yatırmakta bu kadar hayıflanmamalısınız dediniz
    ben hayıflanmıyorum herşeyi denememe rahmen milletin yüzüne bakmadığı %7 hasarı bulamamakdan yakınıyorum herşeye rahmen bulamıyorum yani ne paraya rağmen ne emeğe rahmen loto olsa çıkmıştı yani

Minguinho:,bildiğiniz gibi para yatırmadan da gayet oynanabilir bir boyutta oyun şu anda.Vodoo toplarınız olmaz,belki herkesi batıramazsınız ama gayet de bu oyunda istediğinizi yaparsınız,yatırdığınız para size bu oyunda diğer oyunculara karşı üstünlük sağlar bu zorunluluk değildir tamamen sizin arzunuza bağlıdır ve bunun da haklı haksız bir kıyası yapılamaz ortada objektif bir olgu yoktur çünkü.dediniz

bu konudan bana neden bahsettiğinizi anlamadım zaten ben oyunda herşey parayla satılıyo diye yakındımmı elbetteki bu oyunun oluşmasında yönetiminde alt yapısında emeği geçen vakit ayıran insanlar var onlar da emeğinin karşılığını almalı bu konuda benim serzenişim yok bu konuyu siz farklılaştırıyosunuz para önemsiz fln gibi laflar kullanıyosunuz ya bu gerçek deyil para kazanılmasa zarar olsa ve oyun sürekli zarar ettiricek duruma gelirse 1 gün açık tutmazlar oyunu bu tip örneklerde var zaten
    benim sitemim oyunun gereğinden fazla zorlaştırılmasına ben diyormuyumki vudu toplarını neden parayla satıyopsunuz hayır şans adı altında okadar emek heba edilmemeli

2. Minguinho

Minguinho Guest

Merhabalar,

Bir MOD ile tartışabilecek olmanız çok hoş açıkçası buyurun başlayalım;

1)Bir şeyin sizde olup olmaması onun ihtiyacını belirtmez,daha fazla avanta sağlayan(Kristal Nimeti) gibi ödüllerin ihtimalleri daha düşük olur sadece,sizin elinizde olan şeyi siz kendiniz almıyorsunuz ki bunu da şansla alıyorsunuz bu yüzden burada sizin kendi iradeniz söz konusu olamayacağından ihtiyaç da söz konusu olamaz,burada size totoloji dersi veremeyecek kadar meşgulüz maalesef.

2)Yengeç Haritası pırıltı toplayarak ve inci ile satın alabildiğiniz Aruba Kazanı'na attığınız Mojo'lardan çıkarabileceğiniz 64 parçalık "ücretsiz" bir bonus haritamız ve çok şaşıracaksınız bu haritanın verebildiği %7 hasar ödülünü elde etmek için okuyarak anlayamadığınız kısımda yazdığım gibi para yatırmanıza gerek yok,bonus haritaya değil!

3)Sizin serzenişiniz,para yatıyorum karşılığını şans faktörü yüzünden tam alamıyorum.Ben de diyorum ki eğer bu tarz çekinceleriniz varsa başta açıkça belirtilen ihtimalleri göze almayın direkt elde edebileceğiniz malzemelere para yatırın,ha diyorsanız ki Kristal Nimeti,Mojo Güvertesi gibi malzemeler direkt satın alınamıyor,o zaman diğer bütün oyunlardaki gibi büyük avantaj sağlayan veya nadir hiçbir malzemenin elde edilmesi kolay değildir ve küçük şanslar altında daha çok para yatırmaya teşvik eder,Seafight bunu yapmıyor oyunda para yatırmadan elde edebileceğiniz malzemeleri satışa sunuyor bu haritalarla.Başka oyunları incelemenizi dilerim o zaman Seafight'ın sadece Vodoo topları ve diğer bir kaç değerli malzemeyle yetindiğini anlayacaksınız.

Özetle şunu demek istiyorum şans her oyunda olduğu gibi Seafight için de geçerlidir,para yatırma stratejinizi buna göre siz belirleyebilirsiniz

Ayrıca sizden ricam konuyu uzatmamanız,saygılarımla...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.