Minguinho Forum Moderator cevapmı tehditmi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve _KOCASEYİT_ tarafından 22 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. dün bir serzeniş ve dikkat çekmek için bir yazı karaladım işte yazdığım yazı :Pır toplayacağım, harita yapacağısm, altın kasacağım, sandık açacağım,ışıkta kasılacağım diye Saatlerce bilgisayarın karşısında otur, ve üç beş seneni bu oyunda gelişmek için çabala sonuç; Kilo al, göz sağlığını kaybet, işe gitme, sosyal ilişkileri bitir, EE BEN KERİZMİYİM? Aynen kerizim hemde tescilli KERİZ, elin oğlu bir bot indiriyor; Bot nasılsa Pır topluyor, harita yapıyor, altın kasıyor, sandık açıyor, ,ışıkta kasılıyor bot kuranda geliyor biriken mojosunu atıyor biriken inci ile malzeme alıyor altın ile pazara el koyuyor yarım saat bilemeden bir saat takılıh ekşiınını yapıyor sonra sal gemiyi çayıra BİGPOİNT kayıra . Benim saf masum köylü çocuğuda suporta yazsın form a yazsın bot var diye nasılsa kerizim ya cevap hep aynı manuel müdahele edilemiyor, cevabı yedik gitti.
    ARKADAŞ BEN KERİZMİYİM YADA BENİM GİBİLER KERİZMİ? HE BİGRATRON! CEVAP

Cevap geldi Kimden Minguinho Forum Moderator cevapmı tehditmi:Burada af dileyenleri çok çabuk unuttunuz!Ayrıca ne olursa olsun üslubunuza dikkat etmelisiniz.

Ben seafight in kanayan yarası olmuş kangrenleşmiş en büyük sıkıntısı bot olayına dikkat çekmek istiyorum, sizin verdiğiniz cevap beni ve diğer oyuncuları aşağalamak, tehdit etmek, Af dilemek bir erdem lik göstergesidir siz bu erdemlik göstergesini bile biz oyunculara karşı tehdit ve küçümseme olarak kullanıyorsunuz, peb doğrusu, bir oyuncu dahi yorum yapılmasına tahamülün yok konuyu kilitliyorsun.

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Mod arkadaşımıztehtid değil uyarı yapmış ancak siz bu uyarıyı nasıl anlamak istiyorsanız öyle anladığınız için size göre tehtid.

Konu kapanması ise konunun genel sorular ile alakası olmadığı içindir aynı bu konunun olduğu gibi.

Af dilemek erdemliktir evet ancak her haltı yedikten sonra değil. Asıl erdemlik hile hurda kullanarak başkalarının hakkını çalmamaktır.

~E~P*R*O*F ve *Merciless* bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.