Milletler Topluluğu Yolu Saygınlığı

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve agustyne34 tarafından 19 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Görevdeki Npc sayısının azaltılmasın?

1. Evet

oy sayısı 19
    90,5%
  2. Hayır

oy sayısı 2
    9,5%
  1. agustyne34

agustyne34 User

Milletler Topluluğu Yolu saygınlığı görevleri 3. aşamada 25 tane Yığınların Hükmedicisi, 25 tane Global İstek, 10 tane Raskravik istiyor. Hak verirsiniz çoğu oyuncu iş çıkışı akşam oyuna girebiliyor. Bu görevin zaman kaybı olduğunu düşünüyorum. Görevdeki Npc sayısının biraz azaltılmasını öneriyorum.

2. Aynen npc sayısı azalsın daha bitiremedim o görevleri bazen 60 puan bile kasamıyom görev yapmak içimden gelmiyo o kadar görev varki savaşmaya fırsat yok 2 saat oyun oynuyacam diye görev yap yarısını anca bitir biri aman saldırmasın görevler bitsin diye saklana saklana git görev yarı bitti gemiden çık yaptığım resmen bu eskiden akşam olsada savaşsak diye gözümüz düşerdi herzamanki gibi eskide kaldı onlar neyse kolay gelsin..

3. o görevi 1 kere yaptım acayip sıkıldım birdaha da yapmak istemiyorum