Milletler topluluğu & Ele Geçirme Sistemi

Konusu 'Eski Duyurular ve SSS' forumundadır ve Bigpatron tarafından 28 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

İletirim ancak değişiklik yapacaklarını sanmıyorum malesef

2. Yeni filo adası karakteri "Anthony Edward Lancaster" hangi level'daki filo adalarında bulunacak 21/1'dekini bulamıyorum adanın filoma ait olmasına rağmen.

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Yanlış hatırlamıyorsam 23/1 de görmüştüm..

4. sayın @Bigpatron bu 21 level de pırıltı sayısı çok çok az hayır işin enteresan tarafı hiç bota rastlamadım şimdiye kadar :p biraz anormallik var gibi :) normalde böle mi olucak ? hayır böle olucaksa üstlerinize iletirmisiniz şu pırları biraz arttırsınlar

5. recvol

recvol User

21 lvl de onlarca oyuncu var görev yaparken topluyorlardır

6. Güncelleme gelmeden önce açıklamada 50 yeni görev geliyor yazıyordu, ben herkes faydalanabiliceğini düşündüm.
    Sadece 21 ve üstü seviyeye sahip olan oyunucuların faydalanması hiç cazip değil.
    Seafight'da yıllardır yeni oyuncular çekmek için yapılan bir tane yenilik, değişiklik yok oyunda.
    Biraz insanı cezbetmek için günlük görevler, sınıf ayrımları yapılması gerekliydi.
    İnanın forumda rastlıyorum oyuncuda 4milyon inci var (oyundan kareler başlığında gördüm) ama adam admiral lucia için ışıplanıp haritada onu arıyor. Ben 200.000 dp ile admirali kesmeye cebelleşiyorum 50-60 bin vurup 3-4 kerede batıyorum.
    Şimdi ne oldu peki ? 20 level üstü haritalar açıldı ve 4 milyon incisi olan arkadaşın ışınlanma listesine yeni admiraller eklendi ve tabi görevler.
    Benim için ne değişti ? Hiç bir şey.

7. Harikasın dostum..

8. öncelikle selamun aleykum
    yeni haritalarda sadece 25 lwl de mi alışveriş olcak (vudu rahibi ,buff vs.)
    yoksa yeni gelen butun haritalarda olcakmı

9. Selamlar

21 level ve ustu için Hem 17/1 güvenli limanda görevler var hemde adası olan oyunculara ayrıca mı görevler var

10. 21 leveldekı npc lerı ele gecırdıgımızde hep neden 277 ser korsan tufek zırh ve hancer gidiyor?
    2016-02-02 13:28:56
    277xNormal Korsan kaldırıldı. Sebebi: Ele geçirme.
    HRMS Warrior gemisini ele geçirdin.
    277xFitilli Tüfek kaldırıldı. Sebebi: Ele geçirme.
    277xGulet kaldırıldı. Sebebi: Ele geçirme.
    277xHançer kaldırıldı. Sebebi: Ele geçirme.
    15 x Taçlar aldın.

11. recvol

recvol User

siz daha önce yapılan sınavlardan gelen görevleri yapmışsınızdır bu görevlerde aynı onlar gibi değişen bir şey yok 50 yeni görev dedikleri o seviyelere ait olan görevler onlar bittikten sonra başka görev yok zaten . sizlerde gemilerinize level atlatıp görevleri yapabilirsiniz eğer öyle yapmak istemiyorsanız etkinlikleri beklemek zorundasınız ( oyuna yakın zamanda başka bir eklenti olacağını sanmıyorum )( daha önce tentakel haritası kimse kesmiyordu ve haritaya girmiyordu şimdi ise o haritanın işlevselliği arttırıldı 21 level olmak için oraya gitmemmiz gerekiyor belki ilerleyen zamanlarda oyunda pek fazla kesilmeyen npc ler ve canavarlar içinde böyle bir çözüm düşünürler herhalde )

12. 21/1 de npc ye 22 bin vuruyorum npc bana 30 bin vuruyor :D

13. yumi

yumi User

o npc çaktırmadan inci kasıyor gülle rampasını 6. seviye yapacakmış:) yaparsa hiç şansın yok.

ghosthunter bunu beğendi.
  14. Bu yeni haritalarda HRMS lere hangi gülle ile saldırmak gerekiyor elit ile 10 bin sıkıyorum onlar bana 60 bin vuruyor

15. level ler ıyi oldu. yeni görevler hiç adil olmamış. onca gülle zıpkın harcıyoruz karşılıgında sadece tp puanı alıyoruz. inci ve gülle gibi ödülleri olması lazım benim şahsi görüşüm.

VORSİ(§•ƒ) ve -kusursuzaskSER- bunu beğendi.
  16. bencede haklisin inci olmali yada gemi tasarmida ola bilir

17. recvol

recvol User

görevleri yaptıktan sonra zaten o npc leri vurucanızı pek sanmıyorum aşağı haritalarda veya tılsımda inci kasabilirsiniz değişiklik olacağını sanmıyom diğer arkadaşlarımıza haksızlık olur ( yakın zamanda npc lerden alınan taçlarla karaborsadan yeni itemler alabileceğiz o npc lerde o zaman o itemleri almak için kesilir zaten oyuncular tarafından, alt haritalarda oyun parası inci 21 den sonraki haritalarda taç oldu artık )

18. Altınla alınan korsanın 1 gün sonra tanesi 30 inciden satılacağının duyurusu yapıldı mı? Bu gerçekten çok büyük bir sorun. Her ele geçirmede yaklaşık 250 korsan kaybediyoruz. 250*30=7500 inci. Malzemeleri saymıyorum bile. Altınla satın alınan bu korsanların inciyle satılacağı duyurusu yapılmaması kabul edilemez. 2-3 günlüğüne de olsa bu korsanların altınla satılması ve oyuncuların mağdur edilmemesi gerekmektedir. Bilgilerinize..

~E~P*R*O*F ve ƓƠԼƊЄƝƁƠƳ bunu beğendi.
  19. Tüm postları okudum ve sistemler oyukla kesilmiyor gibi tepkiler verilmiş. Sistemler gayet oyukla kesilebiliyor. Eğer elinizde olan kaçınma taşını takıp, kaçınması yüksek bir pet kullanırsanız ki hatırlayın kış etkinliğinde %20 kaçınma peti konulmuştu karaborsaya ve bir amaç uğruna konulduğu belliydi. O peti almayan oyuncular da Tubbok,Jötnar gibi petleri kullanarak kaçınmalarını arttırabilirler. Ayrıca Milletler Topluluğu Muhafızı görevlisini de ele geçirme bölümünden hangi top "ön ayarı"nda iseniz ona göre yerleştirip sistemleri gayette oyukla kesebilirsiniz. Triton veya agwe basmaya da gerek kalmaz. Hadi iyisiniz ;)

İyi oyunlar.
    -RugbyPlayer

Son düzenlenen: 3 Şubat 2016
  20. recvol

recvol User

altınla alınan korsanın inci ile alınacağı söylenseydi emin olun oyuncular binlerce alırdı . Zaten inci ile alın diye bir zorlama yok altın ile alınan korsanda var incisi bol olan inciliği alsın olmayanda altınlık olanı alsın 2 seçenek sunulmuş zaten