Milletler Topluluğu Askerleri Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Asi-Ruh-ÇΛrŞı tarafından 23 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu konu hakkın da olmayıp başka bi konu hakkında bi yazı atacam kusurumu maruz görün ben burda yeni sayfa veya bi yer acmayı bilemedihimden dolayı bu konuyu buraya taşımak zorunda kaldım ..... gemim 21 level bu 17 liman görevlerini yaparken gemiye 30 top koyabilmek için yukarıda HRMS savaşcısı ele gecirerek Milletler topluluğu paralı askeri aldım görevlerden seviye 1 diye bunu cette bulunan arkadaşlarla sorup sorşturdum 24 saatlik bir milletler topluluhu paralı asker seviye 1 gün yani 24 saat gecerli dendi şahsıma bende bu konuyu forumda araştırdım buldu burda 24 saatlik denilen milletler topluluhu paralı asker seviye 1 burdaki yazılanlarla eşleşmiyo Milletler topluluğu paralı askeri ve milletler topluluğu bekçisi alım limitleri aşağıdaki gibidir.

Seviye 1 milletler topluluğu paralı askeri : 14 gün
    Seviye 2 milletler topluluğu paralı askeri : 14 gün
    Seviye 3 milletler topluluğu paralı askeri : Sınırsız

Seviye 1 milletler topluluğu bekçisi : 14 gün
    Seviye 2 milletler topluluğu bekçisi : 14 gün
    Seviye 3 milletler topluluğu bekçisi : Sınırsız forumdada bukonuyu buldum madem yukarıda 21 levelde alınan Seviye 1 milletler topluluğu paralı askeri24 saatlikse burda yazılan Seviye 3 milletler topluluğu paralı askeri : Sınırsız yazılan askeri nasıl alabilirim paralı veya parasız bu konu hakkında yardımcı olabilirseniz teşek ederim forum konusundada fazla bi bilgi sahibi olmadıhım için buraya yazmış bulunmaktayım şimdiden herkesten ve forum yöneticilerinde özrüm affola diyorum saygılar

2. yumi

yumi User

Orada yazan limitler depolayabileceğin limitler. level 3 bekçi ve askerler bazen karaborsada yada ödeme yoluyla çıkmakta. ayrıca oyundaki zafer di galiba npcyi ele geçirdiğinde elde edebilme şansın var.

Koman bunu beğendi.
  3. zafer deilde HRMS savaşcısı 21 levelde cıkıyoda onu biliyomda yani 14 stok yapıla bilme yeri anladıhım kadarıyla birde bu sınırsızlar karaborsaya veya ücrete tabi olanı varsa negibi zamanlarda veya hangi günlerde cıkmakta bilginiz varmı etkinlik veya özel bi gün falanmı yoksa arada derken normal bigündemi cıkmakta

4. Koman

Koman User

Merhaba, @Asi-Ruh-ÇΛrŞı

Arkadaşımızında belirttiği gibi orada yazan sayılar ne kadar gün depolayacağınızı gösterir. 3. Seviye paralı askeri oyun içinde zafer npcsini ele geçirmenizle birlikte elde edersiniz. Özel karaborsanın ve satışlarda ne zaman çıkacağının bilgisi yoktur. Oyunu takip ediniz.

İyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.