Mico'ların Paket İle Satılması

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve Swarps tarafından 22 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Miçoların Paketle Satılmasından Memnun musunuz ?

1. Evet

2. Hayır

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
  1. Swarps

Swarps User

oyundaki her şey parayla. haliyle şu oyuna para yatırmayan insan. etkinlikten bile kar edemiyor. hayatımda çok fazla online oyun oynadım. bu oyun kadar (para yatırmayan oyuncuya) saygısızlık eden oyun görmedim. Son yaşanan miço olayında. KALDIRILACAK denildi. eyvallah.. ama şimdi paketler ile satmaya calısıyorlar. filoda alyansta vs. konuştugum arkadaşlar durumdan hiç memnun değil. bilmem memnun olan varmı. gerçekten oyunu bırakma raddesine geldik. bu durum çok ciddi bir durum bence. yöneticilerin bu konuyu tekrar düşünmesini öneriyorum.

2. Yasir2358

Yasir2358 User

böyle fahiş fiyattan satılırsa zaten oynamaya lüzum yok oyunu , bekleyip göreceğiz deniyor oyuna devam edecekmiyiz etmeyecekmiyiz bekleyip göreceğiz;)

3. Büyük saçmalık.Şirketin paragöz olduğunu biliyorduk ama bu kadarına da artık pes.Oyuna ara vermenin veya bırakmanın zamanı geliyor.

4. Swarps

Swarps User

kesinlikle.. taviz verildikçe iyicene herşeyi paraya dökmeye başladılar. yakında oyuna girişlerde parayla olur..

5. Adaletli34

Adaletli34 User

eskiden günde 5 saat oynadığım oyunu şimdi 1 saat zor oynuyorum , bırakıp gidicez zaten , kendi kendine oynarlar artık :D koskoca TR MEGA serverda 300 kişi toplasan kalmadı , devam etsinler .

çAğRı bunu beğendi.
  6. Oyun iyice rayından çıktı artık... Söyleyeceklerim bu kadar. !

7. alternatif bi oyun olsa 1 dakika durulmaz burda ama yok :)

8. BIRAKTI

BIRAKTI User

miçom bitti altınla satılana kadarda girmeyecegim oyuna pakette çekmiyorum neden derseniz oyun çinlilerden geri almanlara geçince muhtemelen yeni bir top çıkacak birde onumu fullemeye ugraşayım