miçolar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve [связь] tarafından 7 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

miçolar inci ile satın alımın yanında 2tl ye 14 günlük satılmalımı

Anketin kapanma tarihi 7 Nisan 2016.
  1. evet

33,3%
  2. hayır

66,7%
  1. miçolar seafight plustaki diğer itemler gibi 2 tl den 14 günlük de satılmalı isteyen inci ile alsın isteyen tl ile yani 10 bin inci ile satım alımın yanına ek olarak

2. cafeye gidince konulara destek verecegim en basitinden dediklerinin yanında 2 tl ye de cıkmalı bence :)

3. xperia35

xperia35 User

hayır ya oyunda herşey para olmasın artık olan var olmayan var tmam 2 tl çok olmayabilir onu bulamayan da var bu yönden düşünün benim önerim ya sandıklara yada arubaya dahil edilmesi

OğuzAkinci bunu beğendi.
  4. Herşeyi paraya çevirdiler zaten bari micolara dokunmayin

OğuzAkinci bunu beğendi.
  5. Tamam beyler auroba ve sandıklarada koyulsun pazar yerinede ama bunların yanina 2tl ye de satılsın 10k inci veremiyorum ben :)

6. Bencede bir kere alılım vipliğe bağlı olarak hep yaşasın bizde bu miço derdinden kurtulalım:))))

7. yok o zaman haksızlık olur inci ile alanlara normal 14 gunluk 2 tl cok bisi istemiyorum ben 10k inci vermek istemiyorum sadece :D

8. Satılmasın diyen arkadaslar acıklama yapabilirmisiniz

9. Zaq

Zaq User

yapayım arkadaşım. satılsın demenize karşıyım.yoksa pazar yerine vs. koysalar çok güzel olur.. neden satılmasın dersen. çoğu şey parayla satılıyor zaten.bazı şeylerin oyun içinde kalması gerekir.daha fazla satışta bir şey olmamalı. 3,5 tl ye git katlayıcı al.onunla 10 bin inciyi yapman 1 saatini almaz.topladığın mojolarda cabası,,,,,,,, her şeyi direk parayla almaya karşıyım.zaten çoğu şeyi alıyorsun parayla.bugün miçoyu koyarlar yarın başkası ışık tılsımıda olsun,bermuda yelken de olsun,kereste kirişte olsun der.bu ne ya !

10. Haklısın kardeşim pazar yerinede koyulsun diğer yollar olduktan sonra 2tl ye satılırsa diye dedim

Zaq bunu beğendi.
  11. Zaq

Zaq User

anlayışından dolayı teşekkür ettim kardeşim.miçolar dediğin gibi inci sıkıntısı çeken arkadaşlarımız için dertlerden biri.sadece oda değil aslında.artık top yerleri vs. inciyle satılmaya başladı.tılsımda kasılamayan birçok arkadaşımız var.e haliyle inci kasacakları tek bir seçenek kalıyor oda pırıltı toplamak.Allah'tan seafight 3.5 tl ye bir haftalık katlayıcı paketi ve indirim paketi çıkardı. çok inci sıkıntısına düştüğünüzde 3.5 tlye katlayıcı alın.saatte ortalama 8-12 bin inci 100-150 mojo toplanıyor.(yetenekler pırıltı toplamaya verilmişse eğer çok daha fazlası tabi) 3,5 tl ye katlayıcı paketi alın. bir hafta boyunca günde 2 saatten 140 bin inci ve 1700-1800 mojo ediyor.o mojolarla da en azından 4-5 harita açarsın. o haritalardaki incilerde ekstradan.bu incileride kullanırken 3.5 tl ye indirim paketi alırsın. SÖZÜN ÖZÜ : 7 TL+ 14 saatlik emek = 19 kere miço almaya yetecek inci ve haritalarda cabası ....................................................................

12. aynen ben zor kasıyom inciyi cafeden giriyorum birde katlayıcıyı ilerde dusunuyom eve net aldigimda dedigin mantıklı fakat katlayıcı alip ugrasmak istemeyenlérde olacaktır :D

13. Miçoları inciyle alman parayla almak istiyorum diyen oyuncu olabilir o zaman parayla inci alıp miço alsınlar en mantıklısı bu benim fikrinde dediğim gibi miçolarda vipliğe bağlı olması yönünde aynen abanoz güverte gibi olmalı.:)))

14. direk 2 tl ciksin inci niye alayim ben inci kullanmamaya calisiyom :D

15. İşde vipliğe bağlı olsun hem paran kalır cebinde hemde incin illa parayla olsun diyorsan umarım pparayla da satış olur alırsın bizde inciyle almaya devam hem parayla paket filan yaparlar ama inan incinin fiyatıyla satarlar bunu biliyosun yani 2 TL te vermezler iyi hesapla ;:))))

16. 2tl ye verirlerse iyi olur biliyorum inci fiyatına denk olmadiğinı :D neyse inşallah hem pazar hem auroba hemde 2 tl ye cikar

17. özkantr

özkantr User

3,5 lıraya pır katlayıcısı alın gunluk rahat30 bın ıncı kasarsın. mojoyla da harıta ws. bıseyler yaparsın

18. Katlayici mantiklida benim cafeye verecegim para var gunluk 6-7tl versem o bana 40-50 tl ye patlar :D

19. sana tavsiye.internet cafede bu tarz oyunları oynama.ömrün gider.eve internet aldırmaya çalış.artık internetler o kadarda pahalı değil..