Miçolar !!!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ☆яєνєηgє☆[нн©] tarafından 2 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Emirülerdem zannedersem forumu benim kadar takip etmiyorsunuz genel duyurularda aynen geçiyorum : [Mevcut Kölelerin tamamı kaldırılacağı için, HERKESE ÜCRETSİZ OLARAK 14 günlük Miço verdik! Ayrıca Miçolar ile aynı yöntemlerle çalışan yeni Altın Ayakçılar da eklenecek ve doldurma sürenizi %20 kısaltacak.] yazıyor ve yeni aldığım köleleri çektiğiniz için bana 14 gümlük miço vermek zorundasınız yada incimi geri verin kardeşim. Bu yazı yazmıyomu ben mi yalan söylüyorum supporta yazıyoz tınlandığımız yok ne yani ağır mı konuşalım artık bıktırdınız yahu alacağım adamlara batıyom sayenizde vermiyom 10 bin inciyi hakkım değilmi vereceksiniz o miçoyu bana almıycam inciyle böyle yapa yapa milleti sömürüyosunuz ayıp bi şey.

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

bilgi gelince açıklama yapılır biz gerekli yerlere ilettik.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.