Miçolar !

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *-*-*FaNTaSTiC*-*-* tarafından 30 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamun aleykum arkadaşlar birşeyler sorup söylemek istiyorum bu miçoları getirmek yerine esirler düzeltilemezmiydi ? zaten zar zor inci kasıyoruz 1 miço 10 bin inci nedir arkadaş ne özelligi var altı üstü 1 gün gemide duracak esirde hiç olmazsa 10 bin verirdik 14 gün gemide dururdu böyle sacmalıkmı olur şmdi ben 1 aylık için verecem 300 bin inci herkes gibi normal atmaya peki bunun için güçsüz gemiler ne yapacak düşündünüz mü ? bu programcıların oyun kurucuların parası yoksa böyle oyunun içine etmektense söylesinler bize biz para veririz onlara sorun olmaz

2. ]caprice[

]caprice[ User

labels Perishable Goods 4 bu ne demek mojadan yeni çıktı yok sa miçonun işlevimi

3. fantastic arkadaşa ek olarak 14 gün boyunca kullanılması için size verildi dendi fakat ben böle şey göremiyorum tersanede korsanlar kısmından envanterde yer almadığını söylüyor?

4. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

micolar 14 gun geminizde kalmaktadir yani elit kolelerden daha mantikli birsey.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.