Miçolar Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve KaRaNLıK. tarafından 23 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KaRaNLıK.

KaRaNLıK. User

Miçolarım bitti ve oyundan zevk alamaz oldum lütfen şu miçolara çare bulalım artık

Miçolar varken gerçekten oyunu oynadığımızı farkediyordum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Temmuz 2018
  2. EFE

EFE User

Arkadaş nedir bu sıkıntı bu kadar anlamıyorum.Bi yetenek güncelleyeceğiz dediniz onu da elinize yüzünüze bulaştırdınız.Koyun şu miço yu günlük giriş ödüllerine her giren bir günlük alsın.Bu kadar zormu bunu yapmak Allah aşkına.2 aydır bir miço tantanasıdır gidiyor.Çokmu zor bunu düşünmek yani nedir anlamıyorumki.Amacınız nedir ne yapmaya çalışıyorsunuz anlamıyoruz gerçekten.Açık açık söyleyin de bilelim uğraşmayalım boşuna.

3. KaRaNLıK.

KaRaNLıK. User

Oyundan soğuduk gerçektende aylardır yetenek gelicek onuda geçtik micoları neden korsanlardan kaldırdılar oda meçhul öyle giderse yeni oyuncular ve emek verenler oyunu bırakmak zorunda kalacaklar

4. KaRaNLıK.

KaRaNLıK. User

Bence şu anki en büyük problem miçolardır

5. tanerm54

tanerm54 User

miço saçmalığına gerek yok topların doldurma sürelerini yarı yarıya düşürsünler olsun bitsin

6. KaRaNLıK.

KaRaNLıK. User

Aynen öyle inci ile satılsa bile razıyız

7. bence konunun yapılamamakla alakası yok. seafight artık nasıl daha çok para kazanabilirim diye düşünüyor. zaten oyun artık tamamıyla para oyunu. eskiden böyle değildi. eskiler hatırlar oyun bu kadar gelişmiş de değildi. güverteler batınca gidiyordu batınca mojo atıyorduk ki darbe çıksın. bu günler güzeldi. yine işin içinde para vardı ancak emek verenler her halukarda parasız da aynı gemiyi yapabiliyordu. Şuanki seafightin kitlesi de para yatırtılmaya alıştırıldı. Miçoları da para yatırmayı arttırmak için kullanacaklar. Yeteneklere eklenecek diyorlar. buna inanmıyorum, eklense dahi illaki para kazanmak için bir yöntem uygulayacaklar. Ha birde ayda 500-600 tl yatıran adamlar gelip de lütfen buraya dert yanmasın. bu sizin suçunuz. siz paraya alıştırdınız birkere. artık hep bu şekilde sorunlarla karşılaşacağız. hele 1 ay boyunca 1 allahın kulu para yatırmasın bakın ozaman önünüze nasıl muhteşem seçenekler sunacaklar. SAYGILAR

8. Selam,

Miço yetenek ağacı gelene kadar sadece karaborsada aktif olacak. Maalesef konu ile alakalı yapacak birşey yok. Daha önce bu tür şikayetleri zaten raporlarımıza eklemiştik. Ama ben şimdi sizler için konuyu birdaha üstlerime rapor edeceğim.

Saygılarımla.

KaRaNLıK. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.