Miço Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve pablo_escobar tarafından 21 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ya su miço ya bir çözüm bulun.ya surekli olsun pazar yerinde satın ya da düzenli olarak satısa sunulsun.bnde miço bir gün kaldıgı için miçoyu karaborsada göremedim ve şimdi alamadım.bu bnece buyuk bir sorun buna acil bir çözüm istiyorum.

2. Adamlar cekti 1500 gun bizde yok adaletmi??

3. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

1500 gün çekti derken?

4. tipebakyaa

tipebakyaa User

kardeşim alıştırdılar bunları paraya bunuda parayla alacan başka çaresi yok bizim milet kadar enayi kimse yok bu oyuna yatırdıkları paranın hadi hesabı yok benim gibi yapın bırakın kafanız rahat olur gerçekten bu oyunu bırakın huzurunuz olacak

5. oyunu bırakın diyorsun forumda dolaşıyorsun =) nasıl bırakmak bu=). Ayriyetten sayın modum arkadaşımızın dediği doğru millet alışveriş kısmında hatadan dolayı 1000-1500 gün çekti miçoları ama biz çekemedik bu soruna bir çözüm getirin diğer forumlardada miço hakkında hep şikayet var lütfen bize kesin ve kalıcı bir bilgi vermeleri için üstlerinize haber verin teşekkür ederim. iyi oyunlar.

6. Selam,

Kurduğunuz cümlelere dikkat edin. Aksi taktirde işlem yapacağım. Siz kimseye enayi diyemezsiniz. Kendinizi öyle görebilirsiniz fakat buradaki oyunculara bu kelimeyi yakıştıramazsınız. Madem oyunu bıraktınız ozaman neden hâlâ forumda isyan ediyorsunuz? Diğer oyuncuları kışkırtmak ayrıca işlem sebebidir.

Saygılarımla.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Aralık 2018
    Menetli ve LeTs_qo[LaV] bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.