Miço Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve -astalavista66- tarafından 10 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. abicim bu miço olayını artık oyunda olaacak dediniz bu kadar mı zor ya oyuna eklemek bu kadar mı zor anlamadım ki yani ne yapılıyor batırıdıgım adamlara batar oldum.Kimse uğraşmıyor sanırm

2. RajShel

RajShel User

Karaborsaya baksana

3. bi siz biliyonuz herşeyi ya bakamıyoruz biz doğru eyv

4. capt

capt User

kardeşim burada millete laf edene kadar oyunu takip etsen miçosuz kalmazsın daha geçen hafta içi iki kere korsan bayrağı günü geldi oyuna

5. onuda bılıyorum taçla almak ıstemedım normalde vardı yetkılı bırı yazsın bana ya lütfen

6. Yapacak bir şey yok oyunu oynayıp gemini kasacaksın taç kasacaksın inci kasacaksın her özgürlük çıktığı zaman karaborsaya geliyor o şekilde alabilirsin.

[hayaletajan] bunu beğendi.
  7. Selam,

Oyuna çıkmıştı karaborsaya siz ise taçla almak istemedim diyorsunuz. Ozaman Miçosuz kaldım diyemezssiniz. Konu ile alakalı bir açıklama gelirse forumda duyurusu zaten yapılır.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.